in

Zwangere tiener confronteert vriendje over haar in de steek laten. Zijn antwoord roert haar tot tranen toe.

Het meest levensveranderende moment in iemands leven is wanneer je verneemt dat je ouder zult worden. Dat is zelfs het geval wanneer de ouders nog niet afgestudeerd zijn van de middelbare school.

Een kind opvoeden is een grote verantwoordelijkheid, en vele tieners zijn er nog niet klaar voor. Maar sommige tieners verrassen ons niet alleen, maar blinken gewoon uit in hun ouderlijke taken. Dat is het geval voor Caitlin Fladager die als tiener zwanger werd.

Caitlin en haar vriend Noah waren jong en verliefd, en van het ene kwam het andere. Uiteraard was ze bang en de volwassenen in haar leven maakten de zorgen alleen maar erger. Ze maakten Caitlin te schande en zeiden haar dat Noah haar en haar kind zou verlaten.

Uiteraard wilde Caitlin zekerheid. Ze confronteerde haar vriendje, boos op hem niet omwille van wat hij gedaan had, maar omwille van wat de volwassenen verondersteld hadden. Noah, die misschien zelfs een beetje boos was, zei haar dat maar moest afwachten.

Lees ook  Caroline laat van zich horen: ‘Ik was geen slaaf van de familie Meiland’

Caitlin moest echter niet lang wachten. Hun dochter Arianna werd geboren en Noah bleef plichtsbewust aan haar zijde. Algauw vroeg Noah haar ten huwelijk en de twee trouwden.

Zoals Caitlin op Twitter schreef:

“Mijn echtgenoot was amper 17 jaar oud toen ik zwanger werd van onze dochter en ik werd gezegd dat ik moest verwachten dat hij zou vertrekken. Toen ik vroeg waarom hij anders zou zijn dan andere tienervaders antwoordde hij: “Ik denk dat je dat gewoon zult moeten afwachten zodat ik het je kan tonen’. En dat is precies wat hij deed.”

Hoewel ze een perfect leven lijken te hebben, worden ze nog wel met uitdagingen geconfronteerd. Caitlin lijdt aan angstproblemen, en schrijft op de sociale media dat het lijkt dat ze door haar eigen geest wordt aangevallen. Deze medische aandoening is op zich al erg genoeg, maar het zou als alleenstaande moeder nog erger zijn.

Lees ook  Chinese jongen gevonden op Utrecht CS, maar niemand weet wie hij is

Maar dat is ze niet. Noah is er net zoveel voor haar als voor hun dochter Noah, en hun tweede kind genaamd Jack.

Noah draagt ook altijd een foto van Arianna aan zijn sleutelhanger. Gevraagd waarom hij dat doet, zegt hij: “Omdat ze me gaande houdt.”

Caitlin en Noah vormen een erg hecht gezin, ondanks hun jonge start. Hoewel de volwassenen in hun leven hen een beetje in de steek lieten, bewezen de jonge tieners iedereens ongelijk. Niemands leven is perfect, maar Caitlin en Noah hebben sterkte gevonden bij elkaar en hun kinderen. Hoewel we veel van hen kunnen leren, is de belangrijkste les misschien iets wat we als kind allemaal zouden moeten leren: nooit te vroeg conclusies trekken.

Man sloeg kat van vriendin dood en gooide het diertje in de vuilnisbak omdat ze het tapijt besmeurd had.

Simon stemt ballonartiest na 30 seconden weg, maar dat doet ze hem snel berouwen.