in

Zwangere moeder heeft een unieke genetische afwijking, waardoor ze krimpt. Maar ze staat paf van het formaat van haar baby

Tiffanie DiDonato is niet zoals de meeste moeders die je kent. Dat komt omdat deze geweldige vrouw uit Swansboro in North Carolina geboren werd met diastrophische dysplasie werd geboren. Dit is een zeldzame vorm van dwerggroei die leidt tot korte armen en benen, samen met misvormingen van de gewrichten en/of andere misvormingen.

Als tiener onderging Tiffanie dapper enkele operaties om haar ledematen te verlengen en zo werd ze 35 cm groter. Nadat ze met haar echtgenoot Lance Corporal Eric A. Gabrielse trouwde, was ze verbluft toen ze ontdekte dat ze zwanger was. Ze had nooit gedacht dat het mogelijk was om zwanger te worden, laat staan dat ze een “normale” baby ter wereld zou kunnen brengen.

Lees ook  Man (20) verkr*cht stervend meisje (18): moet nog geen drie jaar zitten

Toen haar eerste kind drie jaar werd, raakte ze opnieuw zwanger. De vastberaden moeder voedde een peuter op die al half zo groot was als haar!

Maar haar kleine lichaamsgestalte brengt ook met zich dat de baby weinig plaats heeft om te groeien. Ze liep zelfs het risico om letterlijk voorover te vallen door het gewicht van haar zwangere buik. “Het leek wel of ik een grote strandbal had ingeslikt”, zei de moeder.

Lees ook  Dode man (56) uit Boxmeer kwam door geweld om het leven

In de onderstaande video zijn we getuige van de echografie na drie maanden. Hier leren ze of hun baby al of niet eveneens dwerggroei zal hebben.

DEEL dit verhaal met je vrienden!

Het begon als een zere keel, toen werd zijn voet zwart en nu loopt hij kans te sterven. De reden hiervoor is zo eng

“Papa, waarom zit je rug vol met bloed?”, vraagt de 6-jarige geschokt. Even later zal dit het leven van de vader redden!