in

Zusjes (2 en 4) sterven in hete auto nadat moeder fatale overdosis in bestuurdersstoel neemt

We zouden inmiddels allemaal moeten weten welke gevaren er verbonden zijn aan jonge kinderen en dieren in hete auto’s.

Toch lijkt het erop dat we elke zomer pijnlijke herinneringen krijgen, zoals vaak vermijdbare tragedies die gemeenschappen overkomen en gezinnen uit elkaar scheuren.

In een recent geval werd een moeder uit Texas, Natalie Chambers, dood aangetroffen in haar voertuig na het nemen van een fatale overdosis. Het levenloze lichaam van de 31-jarige werd vorige week gevonden.

Helaas zat Natalie echter niet alleen in de auto. Haar twee jonge dochters, Isabel, 4 en de 2 jaar oude Elise, zaten ook in de auto – ze stierven aan de hitte na de overdosis van hun moeder.

Naar verluidt raakte Natalie’s familie bezorgd toen ze niet kwam opdagen, zich bewust van haar geschiedenis als het ging om drugs- en alcoholmisbruik.

Het is niet duidelijk of ze opzettelijk of per ongeluk een overdosis heeft genomen maar rouwende familieleden zeiden dat ze met demonen had gevochten.

Lees ook  Kritiek op Anna Nooshin: “Wat is er met je gezicht gebeurd?”

“Natalie had in het verleden geworsteld, maar had wat hulp gekregen en was een geweldige moeder,” vertelde een naamloos familielid aan InForney. “Onlangs, tijdens COVID was ze depressiever geworden en was ze duidelijk teruggevallen.

“We zijn er allemaal kapot van dat de meisjes zo’n tragedie hebben moeten meemaken en zelf hebben moeten lijden.

Natalie en haar kinderen werden gevonden nadat rechercheurs haar mobiele telefoon hadden getraceerd naar haar blauwe Ford Escape uit 2008, gelegen in Farmers Branch, Dallas County.

Volgens Daily Mail, tonen de veiligheidsbeelden dat de vrouw een parkeerterrein opreed en haar motor uitschakelde.

Detective Steven Rutherford zei: “Onze agenten reageerden op de locatie, controleerden het gebied en bepaalden de locatie van het voertuig.

“Nadat we de auto controleerden deden we een tragische ontdekking . Alle 3 de mensen in het voertuig waren overleden”.

Lees ook  Lantaarnpalen staan netjes geparkeerd in Zwijndrecht

Hij ging verder: “De zeer, zeer tragische gebeurtenissen van vanmorgen waarbij we drie kostbare levens hebben verloren heeft ons pijn gedaan… agenten moeten reageren op die situatie.

Dat is veel. Dat is veel om te zien. Maar we hebben wel werk te doen. Je doet je werk en dan moet je vooruit. En we zullen onze jongens controleren en ervoor zorgen dat iedereen in orde is.”

De familie vertelde ondertussen dat Isabel en Elise uiteindelijk stierven aan een hitteberoerte in de auto, met temperaturen van 34 graden Celsius tegen de middag van 22 juli.

Mijn hart bloedt voor deze arme baby’s, ze verdienden dat zeker niet.

Deel dit artikel om gedachten en gebeden te sturen naar de rouwende familie op dit moment. God weet dat ze die nodig hebben.

Man ontwaakt uit coma en komt erachter dat zijn hele gezin overleden is aan het coronavirus

Agent redt oververhitte hond uit geparkeerde snikhete auto