in

Zo ziet de vriendin van Ajax-middenvelder Frenkie de Jong eruit

De tortelduifjes zijn al lange tijd dolgelukkig met elkaar
Of je nu voetballiefhebber bent of helemaal niets hebt met het spelletje: om sommige wedstrijden kun je nu eenmaal niet heen. Je hebt de afgelopen tijd vast wel iets meegekregen van het succes van Ajax, dat momenteel als een speer gaat in de Champions League. Gisteravond speelde de ploeg uit Amsterdam, die momenteel ook strijdt om het kampioenschap in de Eredivisie, in de kwartfinale tegen Juventus.

Een belangrijke en zenuwslopende wedstrijd voor de fans en spelers. Zo ook voor Ajax-middenvelder Frenkie de Jong, die vanwege zijn goede spel opvalt bij binnen- en buitenlandse media. Gelukkig kan Frenkie bij dit soort spannende duels altijd rekenen op zijn vriendin, Mikky, die iedere wedstrijd op de tribune te vinden is.

Lees ook  Dochter vindt papa buiten aan slaapkamer van ouders – de reden waarom doet me huilen

Mikky is net als haar vriend Frenkie een groot sporttalent.

Frenkie en Mikky
Frenkie de Jong is al geruime tijd samen met zijn vriendin Mikky Kiemeny. Net als haar vriend, blinkt ook Mikky uit in sport. Hoewel ze geen ster is in voetbal, is ze wel een talentvolle hockeyspeelster. Zo heeft ze onder andere voor HC Den Bosch gespeeld.

Lees ook  Kim Kötter maakt zich grote zorgen: ‘Voel baby niet meer’.

In een interview met Met Helden zei Frenkie al eens: ”Het is voor mij een groot voordeel dat Mikky ook topsporter is geweest. Een dag voor de wedstrijd begrijpt ze dat ik thuis wil blijven, wil rusten en goed wil eten.” Dat de twee nog altijd dolgelukkig met elkaar zijn, bewijzen de vele zoete foto’s die het stel op Instagram plaatst.

Vrouw (22) dood aangetroffen in Zwitsers hotel na “uit de hand gelopen s*ksspel”

Famke Louise zet biergooister voor gek op Instagram