in

Zo ziet de vriend van Eva van de Wijdeven eruit

De twee zijn al een tijdje gelukkig samen. Hoewel velen het van de daken willen schreeuwen wanneer ze een nieuwe liefde hebben, hield actrice Eva van de Wijdeven haar nieuwe liefde nog even geheim voor het grote publiek.

Tot afgelopen zondag tenminste, toen plaatste de actrice een lieve foto van haarzelf met haar nieuwe vriend. Wel wil het stel het liefst zoveel mogelijk buiten de publiciteit blijven.

Relatie
De relatie tussen Eva van de Wijdeven en de Amsterdamse ondernemer Steven ten Bruggencate is al ongeveer een half jaar gaande, zo weet het Algemeen Dagblad na polshoogte genomen te hebben bij haar management.

Lees ook  Aan deze 15 zaken kan je zien of je het corona virus al hebt gehad

“Ze genieten van elkaar, maar meer dan dat willen de twee er niet over zeggen. Ze willen het liefste buiten de publiciteit verder werken aan hun relatie”, verklaarde het Management aan het AD.

Instagram
Op Instagram plaatste Eva afgelopen weekend een foto van haarzelf met haar vijf jaar oudere vriend Steven.

Lees ook  Zien: Vrijwilligers sinterklaascomité stoppen ermee na afschaffen Zwarte Piet.

Erg veel laat de 33-jarige actrice alleen niet los over de situatie. Ze plaatste enkel een hartje bij de foto.

Kinderwens
Hoewel de relatie tussen Eva en Steven nog niet lang gaande is, heeft Eva er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag kinderen wil.

In een interview vertelde ze vorig jaar nog dat ze een grote kinderwens heeft. Zo zou ze later graag ‘drie of vier kinderen’ willen.

De oplossing tegen bevroren autoruiten? Een zakje water!

Waarom je ziek kunt worden van je broodtrommel