in

Zo ziet de oudste zoon van Tom Hanks eruit

Hij lijkt als twee druppels water op zijn vader
Tom Hanks is een van de bekendste acteurs van Hollywood. De 62-jarige sleepte in 1993 en 1994 maar liefst twee Oscars in de wacht en is nog steeds een succesvol acteur, maar hij verdiept zich nu ook in het produceren van films en series. De oudste zoon van Tom, Colin Hanks, trad in de voetsporen van zijn vader en is ook een succesvol acteur geworden.

Tom heeft vier kinderen.

Carrière
Tom Hanks startte zijn filmcarrière mer een rol in He Knows You’re Alone. Kort daarna scoorde hij een hoofdrol in de serie Bosom Buddies en speelde hij vervolgens in tig films. In 1993 was de acteur als Andrew Beckett te zien in de film Philadelphia waarvoor hij een Oscar won. Ook was Tom in de kaskrakers Forrest Gump, Saving Private Ryan en Cast Away te zien. Voor al deze rollen kreeg Tom een Oscarnominatie en voor zijn rol Saving Private Ryan mocht Tom opnieuw een gouden beeldje mee naar huis nemen. Tom is nog steeds druk als acteur, maar is ook graag bezig met het produceren van films. Zo was hij onder andere de co-producer van de films My Big Fat Greek Wedding 2 en Mamma Mia! Here We Go Again. Ook produceerde Tom de serie Band of Brothers, waar zoon Colin een rol in had.

Lees ook  Jaja, Temptation Lizzy gaat voor foto volledig uit de kleren!

Eerste huwelijk
Tom kreeg op 21-jarige leeftijd met zijn college sweetheart Samantha Lewis zijn eerste kind: zoon Colin Lewes Hank. Tom stapte in 1978 in het huwelijksbootje met Samantha. In 1982 kregen ze samen opnieuw een kind. Dit keer mochten ze een dochter verwelkomen in hun gezin: Elizabeth Hanks. In 1984 leerde Tom Rita Wilson kennen op de set van de sitcom Bosom Buddies. Een jaar laterstonden ze opnieuw samen op de set voor de opnames van de film Volunteers. Tom viel als een blok voor Rita. “Rita en ik keken elkaar en -kaboem- dat was het”, vertelde hij over het moment dat hij verliefd werd op Rita aan GQ.

Tweede huwelijk
In 1987 scheidde Tom van Samantha, maar een jaar eerder was al bekend geworden dat hij een relatie heeft met Rita Wilson. Tom en Rita trouwden op 30 april 1988, binnenkort vieren ze dat ze al 31 jaar getrouwd zijn. In 1990 kreeg het stel hun eerste kindje samen zoon Chet Hanks. In 1995 was er opnieuw gezinsuitbreiding en werd zoon Truman Theodore geboren. Hoewel Rita niet de moeder van Colin is, ziet hij haar wel als zijn tweede moeder. Zo zette Colin zijn stiefmoeder onlangs nog in het zonnetje toen ze een ster kreeg op de Hollywood Walk of Fame. “Deze dame kreeg niet alleen een ster op de Hollywood Walk of Fame maar heeft ook haar nieuwe album uitgebracht waar ze haar hart en ziel in heeft gestopt. Ik kon niet trotser op haar zijn. Gefeliciteerd mama!”

Lees ook  Zwangere tiener door ouders naar psychiatrisch ziekenhuis gestuurd – 44 jaar later neemt ze wraak

Spotlights
Hoewel Tom en Rita hun kinderen buiten de spotlights lieten opgroeien, zocht Colin later juist de spotlight op. Hij wilde net als zijn vader gaan acteren. Vader Tom adviseerde hem om altijd te doen wat hij graag wil en waar hij plezier in heeft, maar dat hij er wel hard voor moet willen werken. Colin liet zien dat hij bereid was om hard te werken en dat wierp zijn vruchten af. Zo heeft de 41-jarige acteur al vele rollen op zijn naam staan. Colin was onder andere in de series Mad Men, The Good Guys, Dexter en Fargo te zien. Voor zijn rol in Fargo kreeg Colin zelfs een Golden Globe-nominatie. Momenteel schittert hij in de serie Life in Pieces.

Bekijk hieronder hoe Colin Hanks eruitziet.

Voormalige bodyguard Michael Jackson mengt zich in discussie: “Ik zal het ware privéleven van Michael onthullen”

Karin Bloemen blikt terug op zwaar jaar