in

Zó gigantisch gespierd is ‘Oslo’ uit La Casa de Papel in het echt!

La Casa de Papel in het kort: Een mysterieuze man die zichzelf “de professor” noemt, organiseert samen met acht specialisten (vernoemd naar steden) de grootste overval in de Spaanse geschiedenis.

Samen willen ze de Koninklijke Munt van Spanje infiltreren om zelf bankbiljetten te drukken. Het doel is om met een totaal van 2,4 miljard euro in de tas het gebouw te verlaten.

Ze hebben hiervoor elf dagen toegang tot de gelddrukmachines nodig. Dit vereist een uitgekiend plan om de speciale eenheden van de Spaanse politie om de tuin te leiden.

Het verhaal is vooral gericht op een van de overvallers, Tokio, omdat ze vechten met gijzelaars van binnenuit en de politie van buitenaf.

In het derde deel worden de overlevende overvallers gedwongen onder te duiken. Met behulp van nieuwe leden plannen en voeren ze een aanval uit op de Bank van Spanje. Maar we gaan het nu even hebben over Oslo.

Lees ook  “Papa, waarom zit je rug vol met bloed?”, vraagt de 6-jarige geschokt. Even later zal dit het leven van de vader redden!

Oslo uit La Casa de Papel
Dit personage wordt gespeeld door Roberto García. Zijn “echte” naam in de serie is Mirko Dragic. Hij en Helsinki waren de grote beren van de serie, maar wist je dat hij niet gewoon groot en dik was? Roberto is in het echt namelijk een gigantisch gespierde gast:

André Hazes viert Pasen op wel heel bijzondere wijze

Sylvana IJsselmuiden stuurt foto van intiem lichaamsdeel naar fan