in

Zo gaat het nu met André Hazes

André Hazes heeft een turbulente tijd achter de rug waarin hij het middelpunt van belangstelling was in de media…

Aan Shownieuws vertelt de zanger nu voor het eerst hoe het met hem gaat na zijn breuk met Bridget Maasland en zijn verzoening met Monique Westenberg.

En het gaat gelukkig goed met hem! De zanger zit lekker in zijn vel en kijkt uit naar de Holland Zingt Hazes-concerten die voor de deur staan.

Afgelopen week maakten André en Monique bekend dat ze weer bij elkaar zijn, nadat de zanger eerder zijn relatie met presentatrice Bridget Maasland verbrak.

Donderdagavond plaatste hij een intiem kiekje waarin hij zijn liefde voor Monique bevestigt. Ook zij deelt even later een soortgelijk plaatje waarin ze uitgebreid haar liefde uit voor André.

Volgens Monique was Bridget alleen een zijspoor voor haar grote liefde, wat simpelweg nodig was om op de juiste bestemming te eindigen.

Het zal voor veel fans geen grote verrassing zijn dat André en Monique toch weer bij elkaar zijn. Al sinds zijn breuk met Bridget Maasland barst het van de ooggetuigenverslagen, beelden en verhalen van en over een mogelijke liefdesreünie.

Lees ook  Dit lijkt op een gewone bruidsjurk, maar zodra ze zich omdraait? Ik ben verbaasd!

De zanger leek het, voordat de breuk officieel was, alweer iets te gezellig hebben gehad met Monique. Dat is in de exclusieve Shownieuws-video hieronder te zien.

André werd vorige week ook al gesnapt toen hij de nacht weer doorbracht bij zijn – toen nog – ex. Dit blijkt uit exclusieve foto’s die de Telegraaf/Privé in handen heeft.

Monique kwam vorige week dinsdag terug uit Curaçao, waar zij een lange tijd vakantie vierde met haar zoontje. Volgens Privé gingen de gordijnen pas tegen twaalf uur s’middags open en kwam André toen naar buiten.

Met capuchon op sprintte hij van de voordeur naar het portier van zijn auto. Toen hem werd gevraagd of alles weer goed was met Monique, reageerde André enkel met een lach. Een veelzeggende, volgens degene die André spotte.

Lees ook  Moeder vermoorde Gino: 'Ik hoorde zijn laatste hartslag'

Break met Bridget
Drie weken geleden reisde Bridget Maasland nog naar Curaçao af om drie dagen bij de zanger te zijn. André was daar met zijn band voor een optreden.

Omdat zijn ex Monique Westenberg en hun zoontje André Junior waren daar ook op het eiland waren, brachten Monique en André ook tijd samen door zónder Bridget. Daar zou de vonk weer zijn overgeslagen.

Driemaal is scheepsrecht
André en Monique zijn inmiddels twee relatiebreuken verder. Voor hun break in november – waarna André een relatie kreeg met Bridget Maasland – gingen zij in april 2018 ook al kort uit elkaar.

Reden voor de breuk was toen André’s drukke werkleven. Na een vakantie samen besloten ze er toch weer voor te gaan en verruilden ze het Rotterdamse woonwagenkamp voor een riante villa in Berkel en Rodenrijs.

Man (43) stampt partner dood met wie hij zou trouwen

Bridget Maasland laat mannen keihard watertanden met selfie in bed!