in

Zipper was “te lelijk” om van gehouden te worden. Maar kijk haar eens, ze is gewoonweg prachtig!

De hond Zipper is een liefdevolle, gelukkige en aardige hond. Ze is precies zoals alle andere honden, maar er is één ding dat haar een beetje anders maakt – haar mond. Zipper heeft erg unieke tanden die haar een beetje een “andere” glimlach geven. Helaas vinden sommige mensen dat deze eigenschap haar lelijk maakt, en Zipper belandde op straat.

De 8-jarige Zipper werd moederziel alleen op straat aangetroffen. Ze werd gered door Huntsville Animal Services, die meteen merkten dat ze bijzonder was.

Haar kaak en tanden waren misvormd, waardoor ze een uniek uiterlijk had. Dat is wellicht de reden waarom ze op straat belandde. Misschien dachten haar vorige eigenaars dat ze niet mooi genoeg was.

Lees ook  Kattenlijkje gevonden in Beijumerbos in Groningen: kat bewust in het vuur gelegd

Het personeel van Huntsville Animal Services kon snel bevestigen dat de hond in goede gezondheid was, en dat haar tanden haar levenskwaliteit niet negatief beïnvloeden. Ze kan normaal eten en houdt van snoepjes.

Niemand weet wat de unieke verschijning van Zipper veroorzaakte. Ze heeft grote ondertanden en haar tanden staan ver uit elkaar. Het personeel had nooit eerder zo’n hond gezien.

Zipper lijkt lang op straat geleefd te hebben. Ze had verschillende nestjes puppy’s, wellicht eveneens op straat. Aangenomen wordt dat ze een eigenaar had die haar in de steek liet. Het is helaas niet ongebruikelijk dat hondeneigenaars hun huisdier dumpen van zodra ze hen beu zijn.

Lees ook  “Oh, mijn god!”, roept de dierenbeschermer als ze deze hond bij een strand ontdekt!

Maar nu is Zipper eindelijk veilig. Ze zal in het asiel verblijven tot ze een nieuwe liefdevolle thuis vindt. Gelet op het feit hoe lief en bijzonder ze is, zijn we er zeker van dat dit niet te lang zal duren.

Veel succes, Zipper!

Alle honden verdienen een liefdevolle thuis!

Geamputeerde met 1 been springt uit rolstoel en klimt in het wrak om de slachtoffers te bevrijden.

Man sloeg kat van vriendin dood en gooide het diertje in de vuilnisbak omdat ze het tapijt besmeurd had.