in

Zij was maar liefst 10 maanden zwanger van een drieling… Maar dit gelukkige babynieuws neemt een wel heel bizarre wending!

De zwangerschap van een drieling liep heel anders dan verwacht…!

Tienerzwangerschappen komen over de wereld veel voor en het is voor alle betrokken partijen een levensveranderende gebeurtenis. De 16-jarige Jordan was dan ook doodsbang toen zijn vriendinnetje hem vertelde dat ze zwanger was.

Naast angstig was de jonge Jordan ook heel enthousiast en gelukkig met zijn aankomend vaderschap: “Ik ging op zoek naar de best mogelijke baan, ik was klaar om al mijn tijd erin te stoppen”. Hij was vastberaden om de beste vader voor zijn baby’s te worden. Baby’s, want het waren er niet één of twee, maar drie! Hij wachtte vol trots de komst van zijn drie kindjes af, maar na negen maanden vertoonde zijn vriendin nog geen tekenen dat de baby’s op komst waren en hij begon zich aardig zorgen te maken. Niet veel later kwam de waarheid naar voren.

Lees ook  Ze besluit een dieet te beginnen en verliest 100 kg nadat ze haar trouwfoto’s te zien kreeg

Na negen maanden begon de vriendin van 16-jarige Jordan nog geen tekenen te vertonen dat de drieling op komst was en dit maakte de situatie behoorlijk verdacht.

Niet veel later kwam de waarheid eindelijk naar voren, ze was helemaal niet zwanger! Ze wist haar zwangerschap maar liefst 10 maanden in scène te zetten, met behulp van de website Fake a Baby…Toch deinsde de tiener niet terug om gedurende de periode meerdere cadeau’s en geld in ontvangst te nemen. Ook organiseerden familieleden een heuse baby shower voor de mom-to-be – die zelfs al de namen van de baby’s, Ivan, Alice en Isabella, op de taart had gezet.

Lees ook  Heb jij ook altijd last van een beslagen spiegel in de badkamer? Zo niet meer!

De tiener was klaar voor de bevalling, totdat ze naar eigen zeggen de dag ervoor een miskraam kreeg – maar weigerde om naar de dokter te gaan. De politie onderzoekt de zaak, omdat het accepteren van geld en cadeaus in deze situatie strafbaar kan zijn. Het was echter haar broer die het woord voor haar deed. “Ze heeft het niemand verteld. Ze was bang en wist niet wat ze moest doen. Alle cadeaus die ze in ontvangst nam, worden teruggestuurd.”

“Mama, hij staat nu achter je” DIT zijn de engste dingen die kinderen ooit tegen hun ouders zeiden…Brrrr!

Kinderen maken vanuit auto foto’s van de leeuw, terwijl alles in een oogwenk een angstaanjagende wending neemt.