in

Zien: zo ziet Temptations Romée er nu uit

Temptation Island-verleidster Romée kennen we allemaal met lange, blonde lokken. Tot nu toe. De realityster gaat nu met een compleet nieuwe look door het leven. Ze krijgt dan ook veel reacties op haar nieuwe coupe, ook van Temptations Zach…

Pink hair
“So I did a thing”, schrijft Romée in de caption op Instagram. Op de foto is te zien dat de verleidster geen blond haar meer heeft, maar felroze haar. Looking good!

Romée krijgt veel lovende reacties op haar nieuwe coupe. Haar followers reageren onder meer dat haar nieuwe hairdo haar goed staat. Opvallend wel: Temptations Zach reageert ook op Romée’s nieuwe look. “Dik”, schrijft hij in de reacties.

Lees ook  Het zit Bibian Mentel eindelijk weer eens een beetje mee

“iedereen die hem kent, weet dat hij niet altijd de waarheid spreekt’

Zach en Romée
Romée werd in het vorige seizoen van Temptation Island bekroond tot dé verleidster van het jaar. Ze wist bad boy Zach namelijk binnen één dag in te pakken.

De realityster deed eerder aan Grazia uit de doeken dat het niet enkel spel was. “In het begin was het vooral spel, maar ik vond hem wel echt een leuke jongen”, vertelde ze. “Ik had niet superveel gevoel voor hem, maar ik kon het wel heel goed met hem vinden.”

Lees ook  Bruid komt aan per helikopter maar crasht vlak voordat bruiloft begint

Toch bleef een echte romance tussen de twee uit. Romée besloot, in tegenstelling tot wat Zach zegt, dat er geen toekomst in zat. “Op een gegeven moment heb ik best veel gezeik van hem gekregen, ook op mijn werk, en toen heb ik gezegd: ‘Dit gaat ‘m niet worden.’ Hij zegt in elk interview dat híj het heeft afgekapt, maar dat is totaal niet waar.” Aiii…

Meisje (3) week in Rotterdams huis met dode moeder

Eeuwige s*ksbom Salma Hayek is 54 jaar en ziet er nog steeds waanzinnig uit (foto’s)