in

Zien: zo zag Love Islands Remco er vroeger uit

Remco Diepenhorst is momenteel een van de meest besproken deelnemers uit het tweede seizoen van Love Island.

De 25-jarige vrouwenverslinder heeft al een aantal opvallende uitspraken gedaan, maar hoe zag deze goedgebekte jongen er in zijn tienerjaren eigenlijk uit?

Vroeger
Dat Remco niet per se veel is veranderd, is goed terug te zien op oude foto’s van de surfer. Remco studeerde aan Hogeschool Utrecht en leerde voor fysiotherapeut.

Daarnaast is hij dol op surfen en in zijn leven heeft Remco dan ook naar eigen zeggen twee liefdes: vrouwen en water.

Lees ook  ’Politie vindt twee vrouwen in vriezer’

Onthulling
Love IslandsRemco maakte onlangs nog de tongen los. Hij wist namelijk voor veel rumoer te zorgen toen hij bekende 130 bedpartners te hebben gehad. Zijn verklaring?

Hij is 25 jaar oud en heeft geen lange relaties gehad. Toch wist dit bij de dames niet per se voor begrip te zorgen en vonden zij het aantal alsnog bizar hoog.

En ze zijn niet de enige die met opgetrokken wenkbrauwen zaten. Ook bij de Love Island-kijkers viel de bekentenis niet helemaal in goede aarde.

Lees ook  12-jarig meisje gaat viraal nadat ze haar eigen broertje mee helpt bevallen.

Hoewel de meesten niet eens zozeer vallen over het aantal, is het vooral de precisie die hen stoort. “Waar is je notitieblokje waar je het in bijhoudt”, “Wat is nou meer een afknapper, dat je 130 bedpartners hebt gehad, of dat je erover opschept.

Zo sneu dat hou je toch voor jezelf” en “‘Ik heb meer dan 130 bedpartners gehad’. Ja, alsof je daarmee een vrouw verleidt” was slechts een greep uit de reacties op Twitter.

Monsterwesp met gigantische angel nestelt zich in Nederland – Kijk uit!

Dit is alles wat we weten over Lisa van Love Island