in

Sylvana Simons is back: ‘Uitgerust en bijgetankt om Zwarte piet aan te pakken’

Sylvana Simons heeft zich afgelopen zomer even helemaal teruggetrokken uit de media: ze gaf geen interviews meer en laste bovendien een Twitter-pauze in. Het reces is echter voorbij en dat betekent dat ook Syl weer terug is van weggeweest. Ze is helemaal opgeladen. “Yesssss! Uitgerust, bijgebruind en klaar voor wat komen gaat! Klaar om de Zwarte pieten probleem aan te pakken 🙏🏽“, zegt de diva, die RTL 4-shows als Char Het Medium heeft ingeruild voor een politieke carrière. “Terug naar de Stopera en op weg naar de Tweede Kamer. 🙏🏽✊🏽“

Lees ook  Ken jij ze nog? Dit is hoe de Echte Gooische Meisjes er nu uitzien

Ze gaat weer volop aan de bak. “En dus ook weer terug op dit immer fascinerende medium. 🙄😅“, zegt ze over Twitter.

Vooralsnog vindt Sylvana het fijn om weer actief te zijn op Twitter. “De hashtag #SurinameseTakeOver maakt de Twitter rentree tot een feestje. Één land, zoveel diversiteit in schoonheid!”

Twee weken geleden onderbrak Sylvana haar Twitter-pauze om te juichen over het Zwarte Piet-verbod van Facebook. “Een korte onderbreking van de twittersabbatical om dit heuglijke nieuws te bejubelen“, riep ze toen.

Lees ook  Peuter sterft in ziekenhuis: 1 uur later komt verpleegster en geeft ze haar fout toe

Veel mensen gaven toen aan Sylvana te missen, maar gelukkig is ze nu dus weer van de partij. Ze zal de komende maanden vaak in de media verschijnen, want begin volgend jaar hoopt ze een plekje in de Tweede Kamer te bemachtigen.

ZIEN: Leontine uit de kleren voor foto!

Deze 67-jarige oma heeft constant s*ksfeestjes met mannen tussen de 20 en de 40