in

Zien: Ex-vriendin Milan Knol laat tegenwoordig niets aan de verbeelding over!

Milan Knol, is een Nederlandse videomaker op het videoplatform YouTube. Knol is bekend van zijn eerdere YouTubekanaal DitIsMilan en zijn huidige YouTubekanaal, dat voorheen DagelijksHaaDee heette. begon in 2010 met zijn hoofdkanaal ‘DitIsMilan’, waar hij onder andere sketch- en parodievideo’s publiceerde. Knol lanceerde in datzelfde jaar een nieuw kanaal genaamd DagelijksHaaDee.

Dit was net als DagelijksHD een gamingkanaal, maar ditmaal was het kanaal wel in staat om bij een netwerk aan te sluiten. DagelijksHaaDee werd later zijn hoofdkanaal. Je ziet het al aan zijn naam, het is de broer van Nederlands grootste vlogger Enzo. Maar het grappige is, hij heeft Enzo zelf aan het vloggen gekregen en weten te introduceren aan YouTube.

Lees ook  Anouk (43): “Ik heb mijn moeder nooit gemist, ook niet toen ze een paar jaar later overleed”

De ex-vriendin van Milan Knol
Maar we zijn hier natuurlijk niet voor de gebroeders Knol. We zijn hier omdat de ex-vriendin van de vlogger ook behoorlijk aan de weg timmert.

Op YouTube heeft de brunette inmiddels al bijna 370.000 abonnees. Op Instagram doet ze het ook niet verkeerd met een kleine 490.000 volgers. En dat snappen we maar al te best:

Lees ook  Auto belandt door wegpiraat in kanaal: 4 jongeren verdrinken

Wauw: Juultje Tieleman verbluft Nederland met snoeihete foto!

Famke Louise laat niks aan de verbeelding over in gele slipje