in

Zelfs de tandarts was geschokt toen hij in zijn mond keek. Ontdek wat dit veroorzaakte

Tandartsen zijn niet echt bekend omwille van hun aanwezigheid op de sociale media, maar onlangs postte een tandarts een foto op Facebook die tot nu toe al meer dan 87.000 keer gedeeld werd. Wat maakte deze post zo populair? Kijk zelf maar eens. De foto is een beetje grafisch. Dit is wat er met je mond gebeurt als je cocaïne gebruikt. En als je de drugs nog niet geprobeerd hebt, zal je nadat je dit gezien hebt vast niet veel meer interesse hebben …

Zoals je kunt zien zit er een groot gat in de bovenkant van de mond. Dit wordt een “palatale perforatie door cocaïnegebruik” genoemd volgens de post van tandarts Howard Farran. En als je niet wil dat je mond uiteen valt, moet je dus van cocaïne afblijven.

Lees ook  Tieners krijgen levenslang voor het doodslaan van een dakloze man.

De meeste mensen hebben al gehoord over neusbloedingen na cocaïnegebruik, maar dit is een heel ander niveau van pijn en walgelijkheid. En het gebeurt vaker dan je zou vermoeden.

Volgens drugaddictiontreatment.com zorgt cocaïne ervoor dat de bloedvaten vernauwen, waardoor de bloeddruk stijgt en waardoor het bloed niet goed circuleert. Het weefsel in de neusholte krijgt niet genoeg bloedtoevoer waardoor de neus aftakelt.

De foto toont wat er gebeurt als dit probleem jarenlang niet behandeld wordt – op dit punt is de patiënt niet meer te behandelen. De tandarts deelde deze foto als waarschuwing en hopelijk zullen mensen van deze drugs afblijven. De gevolgen op korte termijn zijn een verhoogd risico op een hartstilstand en een beroerte. Op lange termijn loop je gegarandeerd schade op aan je hersenen, je hart en bloedvaten.

Lees ook  Man deelt pareltje op Marktplaats: Frans topmodel met twee pluspunten

Zwaar tandbederf is een ander gevolg van regelmatig cocaïnegebruik. En dan hebben we het nog niet gehad over de gevolgen op de voortplanting.

DEEL deze belangrijke waarschuwing met iedereen die je kent!

Met plezier knijpt de vrouw de enorme mee-eter van haar man uit… totdat ze ziet wat er daadwerkelijk onder zijn huid zit

Als de 19-jarige een stekende pijn tussen haar benen voelt, kijkt ze naar beneden. Ze kan nauwelijks geloven wat daar piept