in

Ze pakt een schaar en begint in haar oude BH te knippen. De reden? GEWELDIG!

Elke vrouw heeft wel een paar oude bh’s in de kast liggen die ze liever niet weg wil doen. Gelukkig hebben we nu een doel voor deze oude kledingstukken. Ze zijn met maar weinig moeite om te toveren in een bijzonder handige en comfortabele rugloze bh.

En voor deze transformatie heb je niet eens veel dingen nodig. Het is een bijzonder eenvoudig projectje en in het filmpje hieronder kun je zien hoe de bedenkster het aanpakt. Ray Lee maakte de video omdat ze heel vaak de vraag kreeg hoe ze zo’n rugloze bh nu eigenlijk maakte.

Lees ook  Als je hond 1 of meer van deze 9 dingen doet, zegt-ie daarmee: “Ik hou van je”

In de video hieronder geeft Ray ons het antwoord op deze prangende vraag. Met deze geweldige truc heb je wel steun aan de voorkant, maar geen bandje aan de achterkant, waardoor je die prachtige jurken met open rug kunt dragen. Onlangs maakten we nog een sport-bh van een oude onderbroek. Daarvoor hadden we alleen een schaar nodig.

Lees ook  Zien: Marieke Elsinga zónder make-up gaat het internet over (foto)!

Om deze rugloze bh te maken heb je naast een schaar ook naald en draad of een naaimachine nodig. Iets meer dus, maar het resultaat is er dan ook naar. Met dit doe-het-zelf project kun je een hoop geld besparen, en je kunt dat geweldige jurkje eindelijk eens aan!

Ga jij deze rugloze bh maken? Laat het ons weten en vergeet niet deze video met al je vriendinnen te DELEN!

Dit meisje heeft EXTREEM haargroei en had geen behoefte om zich te scheren..

Papa van 4 blijft griepachtige symptomen negeren. Nu vecht hij op de afdeling intensieve zorgen voor zijn leven.