in

Ze omhelsde haar zieke zus met arm! Niemand verwachtte wat verder gebeurde!!

Deze tweeling kwamen ter wereld heel vroeger dan verwacht!

Kyrie en Brielle Jackson worden 12 weken vroeger geboren! Hun organen waren niet helemaal ontwikkeld en daarom hun overlevingskans was heel klein!

De tweeling werd in aparte couveuses geplaatst. De toestand van één van de zussen geleidelijk verbeterde. Brielle nam geleidelijk in gewicht toe en haar toestand begon te stabiliseren!

Lees ook  Maak kennis met beeldschone zus van Dave en Donny Roelvink.

Na bepaalde tijd de situatie veranderde zich dramatisch! Brielle begon ademproblemen hebben en haar lichaam werd blauw. Het meisje begon huilen en stopte niet.

De verpleegster – Gayle Kasparian, besliste om het huilende meisje naast haar zus te plaatsen! Uiteraard was het niet volgens de regens, maar de vrouw hoopte dat dit het huilende meisje zou rustig maken. Het baby omhelsde met arm zieke Kyrie.

Lees ook  Jean (72) dood teruggevonden in Frans ziekenhuis waar hij twee weken geleden vermist raakte

En toen iets onvoorstelbaars gebeurde! De toestand van het zieke meisje begon zich te verbeteren! Iedereen was de getuige van een echt wonder!

Vandaag de dag zijn zussen twintigjarige vrouwen die studie beginnen. En natuurlijk brengen ze heel veel tijd samen als een echte tweeling.

Als je dit bericht leuk vindt, deelt het met andere vrienden op Facebook!

Compilatie: Deze chicks kunnen het een en ander met hun tong en lippen! (video)…

Onbeschofte klant verrast aardige serveerster door haar €42.000 na te laten in zijn testament….