in

Ze knipte met een schaar in haar jaloezieën. Wat ze er daarna van maakte? Superhandig!

Ramen kunnen natuurlijk niet ontbreken in het interieur. Je wilt natuurlijk lekker kunnen genieten van het uitzicht en de zonlicht die er binnenvalt. Toch wil je graag privacy, je hebt niet graag dat er iemand naar binnen kijkt.

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om jaloezieën op te hangen of gordijnen natuurlijk om meer privacy te creëren. Maar wist je dat het ook mogelijk was om eenvoudig je eigen vouwgordijnen te maken doormiddel van jaloezieën te gebruiken.

Lees ook  Heb je een rits die niet meer dicht wil gaan? Zo repareer je hem

Je kunt er zelf je eigen stof voor kiezen, super leuk toch? Wij wisten niet dat het zo gemakkelijk was om zelf vouwgordijnen op maat te maken. Het is een leuk doe het zelf project voor thuis! Je kunt ze natuurlijk kant en klaar kopen in verschillende woning winkels en bouw winkels, maar dat is natuurlijk niet zo creatief!

Wij houden meer van de creatieve manier om zelf gemakkelijk of soms wat moeilijker prachtige dingen te creëren. Door deze eigen gemaakte exemplaren creëer je nog veel meer sfeer in je huis!

Lees ook  Doutzen Kroes post foto zonder kleren en ondergoed

Benieuwd hoe je dit zelf kunt maken? Bekijk dan snel de onderstaande video waarin ze alles goed uitleggen hoe je je eigen vouwgordijnen kunt maken.
Vond je dit nou een leuk project, laat dan je reactie achter wat je ervan vond en vergeet het leuke doe het zelf idee niet verder te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Nu het buiten kouder wordt komen de grootste spinnen je huis binnen. Met deze tips jaag je ze weg!

Een gigantische hond valt deze kleine kitten aan, maar kijk naar de reactie van de moederpoes!