in

Ze had geen idee dat ze naast de man woonde die haar leven zoals ze het kende helemaal zou verwoesten.

Een veilige buurt vinden om te wonen is voor ouders vaak de eerste prioriteit. Maar soms ontmoeten zelfs de meest zorgzame mensen de meest problematische buren. Kirsten Ashby, de 27-jarige moeder van de negenjarige Maddison, was die vriendelijke buur die iedereen zou willen. Ze woonde in Milton Keynes in Engeland.

In november van vorig jaar leed Lauren Russell, de vriendin van haar buurman Raymond Bowen, aan een epileptische aanval. Ashby ging even kijken of ze het goed stelde.

Om een of andere reden was Bowen, een 24-jarige vader van vijf, niet opgezet met de aanwezigheid van Ashby.

“Je gaat ervoor zorgen dat ik mijn kinderen zal verliezen”, zei hij Ashby. “Ik ga je appartement platbranden.”

Maar wat hij deed was nog veel erger. Hij goot benzine over haar en stak haar in brand, dat alles terwijl hij ijzig kalm toekeek en een sigaret rookte.

Volgens de verslagen toonde hij absoluut geen tekenen van bezorgdheid terwijl Ashby in brand stond. Geen glimp van menselijkheid, en zijn vriendin en een van zijn kinderen zagen het allemaal gebeuren.

Lees ook  Man fabriceert kinderp*rno met eigen dochter in hoofdrol: “Een kernp*dofiel van het zuiverste soort”

“Kirsten ging ernaartoe om te helpen, maar deze man ruïneerde haar leven en dat van onze familie voorgoed”, vertelde de moeder van Ashby, Lynn.

“Mijn prachtige dochter was onherkenbaar. Ze had geen gezicht – het was helemaal weggebrand. Aanvankelijk zeiden de dokters dat ze het misschien niet zou halen.”

“Ze bereidden ons voor op het ergste, en ze hielden haar vier weken in een kunstmatige coma. Op die manier kon haar lichaam de shock en de pijn beter verwerken.”

Gelukkig werd Bowen veroordeeld tot een gevangenisstraf van 19 jaar, en zo verloor hij zijn kinderen zoals hij gevreesd had. Hij werd omschreven als meedogenloos en gevaarlijk, en gaf nooit een reden voor zijn acties.

Zijn kinderen, vrienden, buren en kennissen zijn inderdaad beter af zonder zijn giftige aanwezigheid. Maar ondertussen heeft Ashby het moeilijk om de draad van haar leven weer op te nemen – te beginnen met haar verminkte lichaam.

Ze leed derdegraadsbrandwonden over de helft van haar lichaam, en sinds de aanval onderging ze 80 operaties om haar gezicht te reconstrueren. De foto’s zijn zo schokkend dat we besloten om ze niet te posten, maar andere sites hebben ze wel beschikbaar gesteld.

Lees ook  Waarom je in dit land geen mondkapje aan je binnenspiegel moet hangen

De dokters gebruikten huid van andere zones van haar lichaam om haar uiterlijk te verbeteren. Maar dat betekende dan weer dat ze verbanden moest dragen om die andere plekken te laten helen.

Haar dochter probeert het zo goed mogelijk te verwerken, maar ze heeft nog altijd nachtmerries over het voorval. “Ze is psychologisch nog altijd erg getraumatiseerd en overstuur over haar uiterlijk”, zei Lynn. “Maar het grootste probleem is dat ze haar handen niet kan gebruiken, dus ze kan vele dingen gewoon niet doen.”

Familieleden richtten een GoFundMe pagina op met een doel van 41.000. Dat doel hebben ze bijna bereikt.

Het geld zal gebruikt worden om de ontelbare rekeningen te betalen, alsook om een aangepaste plek te vinden om te wonen, nu ze de klok rond medische verzorging nodig heeft.

Pedofiel wil jong meisje meenemen voor s*ks maar wordt tegengehouden

Papa werd voor het huwelijk vermoord. Maar toen ik zag wie haar naar het altaar begeleidde? Mijn hart smolt.