in

Ze besluit een dieet te beginnen en verliest 100 kg nadat ze haar trouwfoto’s te zien kreeg

Voor bijna iedereen is het huwelijk een van de mooiste dingen in ons leven. Maar hoe zou jij er tegen aan kijken als je vol walging naar je trouwfoto’s moet kijken?

Eden SanBoeuf besloot na het zien van haar trouwfoto’s dat ze zich in het nieuwe jaar volledig ging richten op afvallen. Toen ze de foto’s van haar bruiloft bekeek besefte ze namelijk hoe veel overgewicht ze had en wat er kon gebeuren als ze hier niet onmiddellijk iets aan ging doen.

Zo vertelt ze tegen Love What Matters: ‘’Al op 25-jarige leeftijd vertoonde mijn lichaam allerlei kuren die niet horen bij zo’n jong lijf. Ik was eigenlijk altijd ziek en zelfs van de kleinste taken was mijn lichaam volledig uitgeput. Het was echter niet alleen fysiek, ook mentaal stond ik erg negatief in het leven. Toen ik mijn trouwfoto’s eens goed bekeek zag ik hoe dik ik echt was, voor mij was dit een enorme shock.’’

Lees ook  Vrouw boort 19 gaten in een zelfgemaakte krat – kijk nu naar de resultaten 5 maanden later

‘’Ik voelde me niet meer thuis in mijn eigen lichaam en dus besloot ik dat het tijd was voor verandering. Die verandering was op een erg simpele manier te realiseren: ik moest gezonder gaan leven en meer gaan bewegen.’’

Eden was echter nog maar net begonnen aan haar nieuwe levensstijl toen ze samen met haar man Richard ontdekte dat hun zoontje anencefalie had: een aandoening waardoor de groei van je schedel en hersenen op een abnormale manier groeien.

‘’In het ziekenhuis vertelde ze me dat mijn zoontje het niet zou overleven, uiteindelijk kwam hij wel levend ter wereld op 27 januari 2016. Die dag stierf hij echter ook weer, het was de beste én slechtste dag van mijn leven.

Lees ook  Rotte visgeur uit vrouwelijk geslachtsdeel niet altijd door schimmel

Toch was Eden sterk genoeg om haar levensstijl niet op te geven, ze wilde hoe dan ook afvallen en raakte door genoeg te bewegen niet in een depressie. Ze ging door met het afvallen en kort daarna kreeg ze goed nieuws: ze was opnieuw zwanger geraakt van Richard en binnenkort zou ze bevallen van haar zoon.

Inmiddels is ze al bevallen van haar zoon en is ze al ruim 100 kilo kwijt!

– Deze reis was een geweldige ervaring voor mij… Ik wil laten zien dat iedereen dit kan doen. Ik ben hier het levende bewijs van, zo besluit ze.

Bekijk hieronder enkele beelden van hoe mensen zijn getransformeerd:

Deel dit met je vrienden en familie!

Kater wandelt 20 kilometer naar oude baasjes nadat die hem aan ander gezin gaven, maar daar wacht een triest lot

Doodsoorzaak Avicii bekend