in

Winterweer is nog niet voorbij: morgen is er kans op sneeuw

Maart roert zijn staart, luidt het gezegde. Vanaf morgen kan dat een witte staart zijn.

Het weer de laatste tijd is op zijn minst gezegd nogal wisselvallig. Zonnig lenteweer, bakken met regel en nu dan voor maandag weer sneeuw.

Weerman Piet Paulusma geeft op zijn site aan dat het in de nacht glad kan worden door de maartse buien (sneeuw en hagel). Pas dan ook heel goed op in de ochtend met het verkeer.

Lees ook  ‘Menstruatie-gelijkheid’: Always lanceert genderneutraal maandverband.

Het winterse weer zal naar voorspelling niet lang volhouden en de temperaturen zullen overdag boven het vriespunt zijn. Het is dus niet zo dat het weer geschikt voor sneeuwpoppen is.

De eerste week van deze maand brak alle records, met een gemiddelde temperatuur van 8,7 graden.

Vandaag zullen we al te maken krijgen met flinke buien en stevige windstoten, aldus de Telegraaf. Morgen zal het nog erger worden, aan de Zeeuwse kust kan het in de loop van de ochtend stormen. In Brabant en Limburg wordt de wind hard tot stormachtig.

Lees ook  Met dit simpele middeltje ben je binnen 2 weken van je wratten af! Geen pijnlijke behandelingen meer!

Morgen blijft het regenachtig en, naarmate de dag vordert, zal het steeds meer op winter gaan lijken.Als het erop lijkt dat we lenteweer krijgen, komt Koning Winter weer even om de hoek kijken.

Vooralsnog is het aannemelijk dat het maar voor even is, maar wie weet of er nog een verrassing om de hoek staat te wachten!

Dakloze man huilt na kappersbezoek – deze make-over is werkelijk levensveranderend

Doutzen Kroes heeft ze lekker losjes in de tas hangen