in

Wauw, wat een prachtige meid: zo ziet de dochter van ‘Baby’ uit Dirty Dancing eruit!

De dochter van ‘Baby’ is allang geen baby meer!
Dirty Dancing is inmiddels alweer dertig jaar oud maar nog altijd één van onze lievelingsfilms. De romantiek, de muziek en de geweldige dans: wij konden (en kunnen) er geen genoeg van krijgen. Wat hadden wij allemaal graag in de schoenen van Baby gestaan, die beeldschone krullenbol die zich meermalen in de armen van de knappe Patrick ‘Johnny’ Swayze mocht werpen.

Dat Jennifer Grey een plaatje is, dat wisten we al. Maar heb je haar dochter wel eens gezien?

Acteertalent
Actrice Jennifer Grey trouwde in 2001 met acteur en regisseur Clark Gregg en samen kregen zij in datzelfde jaar hun dochter Stella, die inmiddels alweer 16 jaar is. Het is duidelijk dat ze de goede looks van haar moeder geërfd heeft, want wat een beeldschoon meisje is het! Ze kan ook nog eens goed acteren, ze wil dan ook graag in de voetsporen van haar beroemde vader en moeder treden. En dat lukt haar aardig: samen met haar vader speelde ze namelijk in 2013 in de film Trust Me en dit jaar was ze te zien in de televisie-serie Agents of S.H.I.E.L.D. Ook hierin speelde ze samen met haar vader.

Lees ook  Vader steekt eigen kinderen dood

Neuscorrectie
De acteercarrière van Jennifer zelf is na haar iconische rol als Baby nooit verder van de grond gekomen. In 1989 onderging ze een neuscorrectie die faliekant mislukte. De schade werd hersteld met een tweede operatie, maar hierna was haar gezicht totaal anders. “Het was de neuscorrectie from hell. Ik zal altijd die actrice zijn die ooit beroemd was, maar die nu door niemand meer herkend wordt door haar neuscorrectie.” Na de operatie kreeg Jennifer geen filmrollen meer aangeboden en haar carrière raakte in het slop.

Lees ook  7-jarig meisje neergeschoten, man opgepakt

Zo voelt een elektronische schokhalsband bij een mens.

Dít is de reden waarom je een wattenbolletje in je prullenbak moet doen. Wij doen dit voortaan altijd!