in

Wauw: doe eens een aluminiumbal in de droger bij je was!

HET KLINKT RAAR, MAAR DEZE TRUC IS HET ZEKER WAARD OM TE PROBEREN! Wanneer er één huishoudelijk taakje is waar we voortdurend mee te maken krijgen, is het wel de was doen. Tegen de tijd dat je een stapel was hebt gewassen (en alle sokken hebt gevonden), ligt er alweer een nieuwe stapel klaar om gewassen te worden.

Nee, de was doen is geen pleziertje. Gelukkig kunnen we de taak een beetje gemakkelijker maken door een balletje aluminiumfolie in de droger te doen.

Klik snel door naar de volgende pagina. Daar kan je meer lezen over de tips met aluminiumfolie in je wasmachine of droger en waarom je dit zou moeten doen.

Lees ook  Het verhaal van Ted, de hond die zijn baasje deed ontwaken uit een coma

Aluminiumfolie in je wasmachine of droger doen, kan geen schade veroorzaken aan de machines. Je wil natuurlijk weten waarom je dit zou moeten doen. Nou, er is een hele goede reden voor. Een balletje aluminiumfolie zorgt ervoor dat je kleding niet langer statisch is na een wasbeurt. De folie absorbeert de statische elektriciteit.

SLIM TRUCJE
Zeker wanneer je huishouden uit meerdere personen bestaat, zoals kinderen die vaak met vuile kleren thuiskomen, is het mogelijk dat de wasmachine meerdere malen per week draait. Tips om de was te doen zijn dan ook zeker welkom. Het kanaal Mom Hacks heeft een filmpje gemaakt waarin zij tips deelt om de was een beetje gemakkelijker te maken.

Lees ook  Is dit het vriendje van prinses Amalia?

Hoe doe je het?
Maak van aluminiumfolie drie ballen zo groot als je hand ongeveer en stop ze samen met de kleding in de droogtrommel en draai het normale programma. De ballen zijn geschikt om vaker te gebruiken en je hoeft ze echt niet weggegooid te worden. Als ze goed strak zijn opgerold kunnen ze in principe een paar maanden mee.

Fajah Lourens reageert op geruchten nieuwe liefde

Doe altijd de deksel dicht voordat je het toilet doorspoelt – dit is waarom