in

Wat gebeurt er met je vetjes als je alleen maar 4 bananen op een dag eet?

Het woord ‘dieet’ heeft een negatieve connotatie en ik ben er niet bepaald een fan van, persoonlijk. Maar het zogenaamde “bananendieet” dat tegenwoordig door veel voedingsdeskundigen wordt verdedigd, is anders.

Het duurt maar vier dagen en het kan je helpen om maar liefst 9 pond (4 kg) te verliezen. Niet alleen dat, maar het eten van veel bananen verbetert je spijsvertering en geeft je huid meer glans. Wil je het proberen? Hier is hoe:

Terwijl andere diëten je saai en slap laten voelen, bevredigt het bananendieet je honger en ook je zoetekauw. En het beste deel is dat je zoveel bananen kunt eten als je wilt, omdat het niet veel kost om je echt vol te voelen.

Gezondheidsvoordelen van bananen
Bananen zijn 74 procent water, maar de fructose en koolhydraten geven ze een reputatie als de zwakke schakel van het fruit- en bessenfamilie. Hun voordelen voor de gezondheid overtreffen echter veel negatieven.

Lees ook  Bij deze snelheid kan een flitspaal je niet meer flitsen

De koolhydraten in bananen zijn een geweldige bron van energie. Veel mensen eten bijvoorbeeld een banaan vlak voor het sporten, waardoor ze de energie krijgen die ze nodig hebben voor maximale fysieke prestaties.

Het bananendieet starten
Begin met het kopen van een paar trossen bananen. Het zijn de enige dingen, samen met water en melk, die je de komende vier dagen zult gebruiken. Het beste deel is dat je de bananen kunt eten in elke gewenste vorm. Meng ze met melk om een ​​smoothie te maken. Snijd ze in plakjes en doe ze in een kom of invries ze om een ​​koude snack te maken. Eet tijdens het eten ongeveer drie bananen en eet dan een andere telkens als je honger hebt. In het begin kun je je misschien een beetje hongerig voelen, maar je lichaam zal er snel aan wennen.

Lees ook  Hond neemt mannen te grazen die wilden vluchten na dronken ongeval.

Wat gebeurt er met het lichaam op het bananendieet?
Omdat je lichaam geen andere voeding krijgt, reinig je en spoel je gifstoffen uit voor de hele vier dagen. Drink veel water om dit effect te maximaliseren. En maak je geen zorgen. Omdat bananen serotonine bevatten, of het gelukshormoon, blijft je humeur gedurende de vier dagen op en verlies je zowel vocht als vet, vooral rond je middel.

Toen ik over dit dieet hoorde, was ik aanvankelijk sceptisch. Maar na het verliezen van bijna negen pond in een paar dagen, moest ik het delen. Het is perfect voor mensen die snel hun lichaam willen reinigen. Deel het alsjeblieft!

Dochter vindt papa buiten aan slaapkamer van ouders – de reden waarom doet me huilen

Peuter sterft in ziekenhuis: 1 uur later komt verpleegster en geeft ze haar fout toe