in

Wat deze zwerfhond iedere dag doet om zijn baasjes gedag te zeggen is echt onvoorstelbaar! Dit moet je zien, wat een schatje!

Bruno de hond is geen normale viervoeter. De hond uit het Amerikaanse plaatsje Longville heeft namelijk niet één, maar heel veel baasjes. En wat hij iedere dag doet om al die baasjes gedag te kunnen zeggen is té lief.

Bruno is jaren geleden gevonden op de oprit door zijn baasjes Debbie en Larry Lavalle. Omdat ze niet wisten van wie de hond was, besloten ze hem te houden. Bruno was echter geen doorsnee hond; hij wilde niet aan de riem en begon te piepen als hij te lang opgesloten zat in huis. De hond wilde vrij zijn, wat de reden is dat zijn baasjes hem maar hebben losgelaten. Bruno begon met zijn zwerftochten, maar kwam iedere avond weer terug naar huis. Door zijn zwerftochten kent iedereen Bruno, waardoor hij vastberaden is om ál zijn baasjes iedere dag gedag te zeggen. En wat hij daarvoor doet is zó lief!

Lees ook  Dealer adopteert lokale zwerfhond en maakt hem de nieuwste verkoper

De hond wandelt namelijk iedere dag 6,5 kilometer (!) om al zijn baasjes te groeten. Hij begint zijn vaste route bij een supermarkt, waar hij een ontbijtje krijgt. Daarna wandelt Bruno naar de makelaar en het bezinestation. Hij vervolgt zijn weg langs een ijszaak, het stadhuis en een lagere school. Bruno wordt door iedereen warm begroet en is een levende legende in het dorp. Omdat hij al op leeftijd is, hebben de dorpsbewoners een standbeeld en een grafsteen voor de hond gemaakt. Dat is toch te schattig voor woorden? Bekijk onderstaande video voor beelden van de lieve schat.

Lees ook  Zwangere chihuahua pronkt met gigantische buik en onthult een nog groter geheim bij de geboorte

Deze vader sloeg zijn eigen babytje een 12-voudige schedelbreuk omdat hij huilde tijdens een potje FIFA… AFSCHUWELIJK!

Met DEZE handige tip voorkom je dat je kind hoofdluis krijgt! Het is echt heel erg simpel!