in

Walvis valt vrouw aan – als ze zich realiseert waarom, is ze tot tranen geroerd

Dieren zijn dapperder dan mensen – dit verhaal is een klassiek voorbeeld daarvan! Nan Hauser is al 28 jaar bezig met onderzoek naar en duiken met walvissen, maar had nog nooit een ontmoeting meegemaakt zoals die tijdens een reis naar de Cookeilanden in de Stille Zuidzee, schrijft The Dodo.

Nan was op onderzoeks- en filmreis. Ze had een cameraploeg om haar duik met een groep bultruggen te filmen. En ze waren erbij toen er iets gebeurde, anders dan wat ze ooit eerder had meegemaakt.

Een van de gigantische wezens zwom pal naast Nan en begon haar uit het water te duwen.

“Hij wilde gewoon niet stoppen met mij te raken,” vertelde Nan aan The Dodo. “Ik probeerde steeds weer weg te komen, maar hij bleef erbij. Hij duwde me uiteindelijk recht uit het water op zijn vin. Hij bleef zijn oog vlak naast me houden en ik kon er niet achter komen wat hij me probeerde te vertellen. ”

Lees ook  Automobilist rijdt zijn auto rechtop tegen boom - Doe dat maar eens na!

Na een tijdje werd Nan steeds banger en dacht dat de walvis haar pijn zou doen.

“Ik dacht dat de cameraploeg uiteindelijk mijn dood zou filmen”, zei ze. “Eén zweep van een walvisstaart en al je botten breken.”

Maar het bleek dat Hauser niet hoefde te vrezen voor de walvis. Toen ze haar ogen ophief, zag ze een tijgerhaai om hen heen zwemmen. De walvis probeerde zijn nieuwe vriend te beschermen tegen een haaienaanval.

“Ik was er absoluut zeker van dat ik zou sterven,” schreef Nan op Facebook.

De walvis nam Nan op zijn vin en zwom terug naar de boot. Toen de walvis dichtbij genoeg kwam, kon Nan terug in de boot springen.

Lees ook  Als haar dochter huilend onder de douche zit, onderneemt de moeder razendsnel actie. Niet wetende wat er precies met haar gebeurde

“Ik legde mijn handen op mijn gezicht en begon te huilen,” zei Nan. “Ik kan niet zeggen of het tranen van opluchting waren dat ik leefde, of omdat ik zojuist het meest ongelooflijke had meegemaakt dat ik ooit in mijn leven heb gezien.”

Walvissen staan ​​bekend om hun slimheid en er zijn verschillende gedocumenteerde gevallen van bultruggen die andere dieren redden van gevaren in de oceaan. Maar dit is de eerste gedocumenteerde keer dat een mens is gered.

“Hoewel het een absoluut gekke ervaring was, voel ik me zo vereerd dat het mij is overkomen,” zei Nan. “Het is een ongelooflijke eigenschap dat ze in het belang van iemand anders zichzelf in gevaar waren.”

Walvissen zijn verbazingwekkende wezens en velen worden bedreigd. Deel dit artikel met al je vrienden om te helpen deze verbazingwekkende wezens te behouden voor onze planeet.

Vrouw die deed alsof ze kanker had om geld op te strijken moet niet naar de gevangenis.

Ook zo’n moeite met het verwisselen van je beddengoed? Met deze truc wordt het een fluitje van een cent!