in

Vrouwelijke premier uit Finland krijgt kritiek vanwege te diep decolleté

Waar wij het in Nederland moeten doen met Mark Rutte daar hebben andere landen het duidelijk beter voor elkaar als het om de premier van het land gaat.

Althans, wat de looks betreft dan. Neem bijvoorbeeld Finland, daar is ene Sanna Marin de machtigste vrouw van het land en dat is bepaald geen vrouwelijk equivalent van onze eigen Mark.

Lees ook  YouTube verwijdert kanaal van rapper en complotdenker Lange Frans

De Finse premier besloot onlangs te poseren voor een Fins tijdschrijft gehuld in een zwart broekpak mét diep uitgesneden decolleté. Critici noemen de foto ‘ongepast’.

Sanna Marin krijgt óók steun
De premier kan echter online óók op een hoop steun rekenen. Op Instagram zijn al meer dan duizend foto’s verschenen met de hashtag #imwithsanna.

Lees ook  Dit bad trekt gifstoffen uit je lichaam, bevordert je spieren en je zenuwstelsel, remt ontstekingen en is goed voor je bloedsomloop

Het feit dat Marin poseert in een diep uitgesneden colbert, zonder iets eronder, zorgt voor ophef. De outfit zou niet alleen ongepast zijn, het zou ook Marins geloofwaardigheid als premier aantasten, tenminste, dat vinden critici.

Kijkers zien opmerkelijk item op kast Willem Alexander tijdens speech!

Wow, de vrouw van Sergio Herman gaat volledig uit de kleren!