in

Vrouw wordt wakker met raar gevoel in haar oor. 9 dagen later doen dokters verschrikkelijke ontdekking…

Heb je ooit al eens gehoord over iets zo akelig waarvan je dacht dat het alleen in films gebeurt? Dit is zo’n verhaal. Maar het enige verschil is dat het echt gebeurde. En ik kan me nauwelijks iets erger bedenken. Een maand voor dit voorval waren Katie Holey en haar echtgenoot verhuisd naar een nieuw huis in Florida. Ze hadden ook overlegd om al of niet een verdelger te laten komen om hun nieuwe huis van ongedierte te ontdoen.

Op een ochtend werd Katie wakker en voelde iets in haar oor. Ze nam een wattenstaafje om te onderzoeken wat het was, maar ze had zich nooit kunnen voorstellen wat ze uit haar oor zou trekken.

Het voelde “alsof iemand een stukje ijs in mijn linkeroor geplaatst had, maar het was iets veel erger”, schreef ze in SELF magazine. “Toen ik het wattenstaafje eruit trok, zaten er twee donkerbruine stukjes vast. Ogenblikken later besefte ik dat het pootjes waren. POOTJES. Pootjes die die alleen konden toebehoren aan een kakkerlak die mijn oorkanaal aan het verkennen was.”

Lees ook  Zwangere moeder heeft een unieke genetische afwijking, waardoor ze krimpt. Maar ze staat paf van het formaat van haar baby

Hoe hard ze ook probeerden, Katie en haar echtgenoot konden de kakkerlak niet uit haar oor krijgen. De dokter van Katie goot een vloeistof in haar oor om de kakkerlak eerst te doden en vervolgens uit haar oor te trekken.

“De doodstrijd van een kakkerlak voelen, in een erg gevoel onderdeel van je lichaam, is iets wat ik niet kan beschrijven.”

Dan trok de dokter eruit wat hij dacht dat de hele kakkerlak was, en stuurde Katie naar huis met antibiotica.

Negen dagen later had Katie nog altijd pijn en ging naar haar huisarts om uit te leggen wat er aan de hand was.

Ze spoelde het oor van Katie vier keer en zag iets waarvan ze dacht dat het een ander pootje was. Hoe meer de dokter het oor van Katie spoelde, hoe meer kakkerlakken er uit haar lichaam kwamen. Toen ze klaar was, had ze nog eens zes stukken kakkerlak uit haar oor getrokken, die er op dat moment al negen dagen hadden ingezeten.

Lees ook  Voor 2000 euro kan je met Temptation-Angelique naar bed!

Katie werd naar de specialist gestuurd om te zorgen dat de hele kakkerlak verwijderd werd.

“Eenmaal ik later die dag in die chique stoel in zijn kantoor zat, plaatste de dokter een soort microscoop langs mijn oor. Hij zei niet veel, maar hij bevestigde wel dat er nog iets in zat. Met een instrument dat eruitzag als een heel grote schaar, trok hij het HELE HOOFD, BOVENLIJF, MEER LEDEMATEN EN VOELSPRIETEN. Ik moest gewoon huilen.”

De dokter vertelde haar ook dat het de tweede keer was dat hij een kakkerlak uit het oor van een patiënt trok.

Katie slaapt momenteel met oordopjes en liet een ongedierteverdelger komen om het huis grondig te laten reinigen.

Een ding is zeker: als ik deze zomer ga kamperen ga ik zeker met oordopjes slapen.

Familie denkt dat 11-jarige dochter hersendood is. 4 jaar later wordt ze wakker en choqueert iedereen met eerste woorden…

Compilatie: Deze chicks kunnen het een en ander met hun tong en lippen! (video)…