in

Vrouw spuit krijttekeningen van meisje op parkeerplaats weg – waarna het meisje in tranen uitbarst

Een video die op sociale media werd gedeeld, heeft veel gebruikers woedend achtergelaten. Het is te zien hoe een harteloze vrouw de krijttekeningen van een klein meisje wegspuit.

Een moeder filmde een heel triest voorval. Het filmpje begint met haar dochtertje in tranen. Dan zien we de reden waarom. Een vrouw is met een tuinslang de krijttekeningen van het meisje aan het wegspuiten.

“Ik hoop dat je trots op jezelf bent,” zegt de moeder tegen de vrouw. Waarop de vrouw zichzelf verdedigt dat de regen het toch zou wegspoelen…

Lees ook  ‘Goed mogelijk dat Oranjes er geen zin meer in hebben als ze minder geld krijgen’

“Ik wil niet naar beneden kijken naar deze troep,” zegt de vrouw dan. Een nogal raar argument, want het meisje had krijttekeningen op de parkeerplaats gemaakt. Wie kijkt er naar een parkeerplaats voor het mooie uitzicht? En waarom zou je haar krijttekening “troep” noemen, waar het kind bij staat?

Nadat de beelden online verschenen, waren veel gebruikers woedend.

Lees ook  Man crasht met ontvoerd zoontje (7) na wilde politieachtervolging

Uit een gesprek op Facebook, wat later online werd geplaatst, blijkt dat de vrouw vaker het gezin heeft gepest. Blijkbaar maakt ze deel uit van de VvE van het appartementencomplex, waardoor ze denkt zich dit soort gedrag te permitteren.

Dit is echt weerzinwekkend gedrag! Waarom zou iemand bewust en expres op deze manier een kind aan het huilen maken? Hoe zou jij in deze situatie hebben gereageerd?

RIVM-baas: ‘Mondmaskers voorkomen verspreiding virus nauwelijks’

Vrouw maakt bedje zodat eekhoorns in haar tuin een plek hebben om te relaxen