in

Vrouw plaatst octopus op haar gezicht en eindigt in ziekenhuis

Deze vrouw plaatste een octopus op haar gezicht. De foto ging niet alleen viraal, maar het leidde ook tot een serieuze infectie nadat het dier haar kin beet.

Jamie Bisceglia nam afgelopen zaterdag deel aan een viswedstrijd in Tacoma Narrows toen ze zich realiseerde dat ze dat evenement waarschijnlijk niet zou winnen.

Er was ook een fotowedstrijd georganiseerd – en Jamie zag haar kans schoon toen ze een octopus bespiedde die een van haar vrienden had gevangen.

“Ik pakte het van de haak en zei: ‘maak een foto voor de fotowedstrijd’”, vertelde Jamie aan HuffPost.

Ze plaatste het koppotige dier op haar gezicht, waarna de tentakels haar oren en neus bedekten.

Lees ook  Duizenden gefokte leeuwen afgeschoten door jagers en gedood om te verwerken tot medicijn.

Het leek haar een geweldig idee voor een leuke foto, totdat de octopus haar kin beet.

Het duurde niet lang voordat Jamies vrienden opmerkten dat haar gezicht was veranderd. “We konden de bek niet losmaken – het was als een vork.”

Uiteindelijk lukte het de vrouw om zichzelf van de octopus te bevrijden, waarna ze nog een half uur hevig bloedde.

Jamie wachtte twee dagen na de viswedstrijd om naar een dokter te gaan. Wellicht niet heel verstandig, want de linkerhelft van haar gezicht was verlamd en er was een boel zwelling.

Lees ook  Ezels op het Pittoreske eiland Santorini lopen zich letterlijk krom om zwaarlijvige toeristen op de heuvels te dragen.

Na een antibioticabehandeling gaat het al weer een stuk beter met de vrouw. Nu is Jamie op een soort missie:

“Ik wil dat mensen niet doen wat ik deed,” zei ze. “Mijn advies is: weet van tevoren wat je aanraakt.”

De octopus belandde uiteindelijk op Jamie bord. De foto is viraal gegaan, maar de winnaar van de fotowedstrijd zal pas later bekend worden.

Wellicht ten overvloede, maar de les die hieruit kan worden getrokken: plaats geen octopus op je gezicht en, mocht je dit wel doen, wacht geen twee dagen voordat je naar de dokter gaat…

Oppakken dief (15) leidt naar huis vol hennep

Deze man raakte zijn baan kwijt maar zat niet bij de pakken neer. Nu verdient hij miljoenen door onderwater golfballen te verzamelen