in

Vrouw laat zich met een trechter voeren door haar vriendje zodat ze de dikste op aarde kan worden

Texaanse Monica Riley weegt 700 pond (317 kg). Ze is echter niet blij met haar gewicht – ze wil nog dikker worden. Haar droom is om een halve ton te wegen – en niet zonder hulp te kunnen bewegen.

Ondanks de aanbevelingen van haar dokter heeft ze haar levensdoel bereikt – en ze is nog maar net begonnen. De Texaanse vrouw onthoudt zich zelfs van operaties die het makkelijker zouden maken om gewicht te verliezen.

“Ik voel me als een koningin,” zegt ze.

De koppige en toegewijde 29-jarige heeft haar hele leven al overgewicht. Een paar jaar geleden was ze nog maar een paar minuten verwijderd van een uitgebreide operatie die het makkelijker zou hebben gemaakt om gewicht te verliezen, maar ze heeft zich de laatste seconde teruggetrokken.

Het vriendje voedt haar
In plaats daarvan besloot Monica Riley te proberen om nog dikker te worden. Toen de pers haar in 2017 toesprak, onthulde ze dat ze niet tevreden was met haar 700 pond.

Lees ook  De dochter van Ronald de Boer is super hot!

Haar doel was om aan te komen tot ze een geestverruimende 1000 pond – een halve ton – raakte en daarmee ’s werelds zwaarste vrouw te worden. Ze droomt er ook van om immobiel te worden.

Haar vriend Sid is een zogenaamde “feeder”, iemand die leeft om zijn partner te voeden en vet te mesten. Hij voedt haar dagelijks door een enorme trechter.

“Ik voel me als een koningin. Sid voedt me de klok rond en ik hoef nooit op te staan om iets te doen,” zei ze tegen de Britse metro.

“Het maakt me gelukkig”
Monica neemt 8000 calorieën per dag in, wat meer dan drie keer zoveel is als de aanbevolen inname voor vrouwen.

Veel mensen – waaronder de moeder van de 29-jarige – zijn zeer kritisch over haar levensdoel.

“Mijn moeder begrijpt het helemaal niet en ze zegt dat ik zelfmoord pleeg. Ik begrijp haar zorgen, maar het is mijn leven en het gewichtstoename maakt me gelukkig”, zegt Monica.

Lees ook  Jongen doet iets met zijn zusje waardoor ze moet huilen en zijn familie is er kapot van

“We zijn wel van plan om kinderen te krijgen – er is niets dat me tegenhoudt om een kind uit mijn slaapkamer op te voeden. We zouden een kindermeisje in huis halen om te helpen en de baby mee te nemen. Sommige mensen denken misschien dat het egoïstisch is, maar ik ben er zeker van dat we goede ouders zouden zijn.”

“Mijn doel is…
Ze heeft vaak gezegd dat ze trots is op haar lichaam en dat ze het leuk vindt als mensen over haar schrijven. Intussen ontslaat ze haar critici.

“Mijn doel is om te dik te worden om te kunnen bewegen,” zegt Monica.

Wat denk je – doet ze het juiste in het volgen van haar droom, of is dit waanzin? Laat een opmerking achter (alsjeblieft, wees beleefd), of deel dit met je vrienden!

‘Mijn moeder overleed aan corona en werd maar 58 jaar oud’

Kindje valt van balkon op geparkeerde auto in Haagse Schilderswijk