in

Vrouw kreeg nog maanden te leven, maar overwint kanker na simpele verandering van dieet.

Een moeder uit Wisconsin in de VS deelt nu hoe ze het lot veranderde dat de dokters haar gaven. In 2005 kreeg Kathy-Mydlach-Bero, toen 41, de diagnose van inflammatoire borstkanker. Dokters zeiden haar dat ze nog maar 21 maanden te leven had.

De moeder van twee onderging intensieve behandelingen, zoals chirurgie, chemotherapie en bestraling. Ondanks verschillende behandelingen zaaide de kanker toch uit. Amper 11 maanden na haar eerste diagnose vonden de dokters een gevaarlijke tumor in haar hoofd en nek. Ze bleef de behandelingen volgen, maar de medicatie begon de gezonde delen van haar lichaam aan te tasten.

“Mijn nieren lieten het afweten, mijn lever begon te falen. Mijn longen waren beschadigd, mijn hart was beschadigd”, herinnert ze zich.

Lees ook  Omg! Dit gebeurt er echt met je lichaam als je een tampon te lang in houdt

Mydlach-Bero raakte gefrustreerd en begon op zoek te gaan naar alternatieve, maar natuurlijke behandelingsmethodes.

Ze zei: “Ik vertelde mijn oncoloog dat ik klaar was met de procedure, want dat ik hoe dan ook zou sterven. En op die manier wil ik niet gaan.”

Ze besloot om met de chemo te stoppen en probeerde iets wat een vriend van haar gesuggereerd had, een dieet met anti-angiogenische voedingsmiddelen.

Anti-angiogenische voedingswaren remmen de vorming van bloedvaten af, waardoor, in theorie, de verspreiding van kanker wordt vertraagd. Sommige van deze voedingswaren zijn look, blauwbessen en walnoten.

Van zodra ze haar dieet veranderde, stopte de kanker met uitzaaien. “Mijn dokters bleven maar zeggen: ‘Huh, dat is interessant’”, zei ze.

Nu, 13 jaar na haar oorspronkelijke diagnose, is ze kankervrij en deelt ze haar dieet met anderen. Ze coacht anderen die tegen kanker vechten en moedigt hen aan om een lijst voedingsmiddelen te eten waarvan ze gelooft dat ze kanker bestrijden.

Lees ook  Dit is gewoonweg schandalig!

“Ze leert me dat dieet de beste vorm van medicatie is”, zei Paul Baugh, een van haar klanten die tegen kanker vecht.

De Universiteit van Harvard onderzoekt haar methode om te kijken of het anderen zou kunnen helpen. Ze zegt dat ze zich gesteund voelt door de huidige onderzoeken en dat ze niet langer die “gestoorde kankerpatiënt” is.

Er bestaat geen twijfel over dat je dieet een grote invloed heeft op je algemene gezondheid, maar voor Mydlach-Bero hielpen deze voedingsmiddelen om kanker te overwinnen. Wat een ronduit ongelofelijk verhaal!

Man die in stallen sluipt op bewakingscamera betrapt – eigenaar ziet de beelden en slaat onmiddellijk alarm.

Dit wil je als baasje niet meemaken: Hond sterft door vleesetende bacterie die zelfs dierenartsen niet kennen