in

Vrouw hoest expres op baby in winkel en wordt nu door politie gezocht

Vanwege de coronapandemie is het in veel landen verplicht om een afstand van zo’n 1,5 tot 2 meter te houden en een masker te dragen. Sommige mensen maken hier misbruik van, om niet herkend te worden, en tonen dit soort afschuwelijk gedrag, zoals deze vrouw.

De politie van San José, in Californië, is op zoek naar een vrouw die expres op een baby hoestte in bevroren yoghurt winkel.

Zoals we in de onderstaande video kunnen zien, hoest de vrouw het expres in het gezicht van het kindje. Sinds de beelden zijn vrijgemaakt, reageren mensen woedend.

Lees ook  8 voedingswaren die je nooit moet eten als je een auto-immuunziekte hebt

Een beveiligingscamera filmde hoe de vrouw haar masker afzet om te hoesten in het gezicht van een éénjarig kind.

De video werd door de politie gedeeld om deze persoon te identificeren. Op sociale media hebben verschillende gebruikers gemeld dat dit waarschijnlijk een lerares van het Oak Grove School District is. De politie onderzoekt momenteel of dit juist is, aldus ABC.

Lees ook  Leider Britse bejaardenbende moet 10 jaar de cel in

Sergeant Enrique Garcia legde in een persbericht uit: “Uit het vooronderzoek bleek dat de verdachte van streek was omdat de vrouw achter haar onvoldoende fysieke afstand hield. De verdachte verliet het pand en is niet geïdentificeerd of aangehouden.”

Het is onvoorstelbaar dat iemand zulk gedrag vertoont. Hopelijk wordt de vrouw snel opgepakt voor haar walgelijke actie!

Modelijn Maxime Meiland komt regelrecht van AliExpress

Geraldine Kemper laat haar achterwerk zien – De foto