in

Vrouw gaat naar dokter na zich een week duizelig te voelen – ontdekt vreemde, netachtige uitslag

Details van de zeldzame bloedziekte van een vrouw zijn gepubliceerd in een rapport in het New England Journal of Medicine, nadat velen zijn verbaasd over haar grote, paarse, netachtige uitslag.

Volgens media ging de 70-jarige vrouw naar haar arts nadat ze zich een week duizelig voelde. Ze had ook vreemde uitslag die zich over haar rug verspreidde.

Het New England Journal of Medicine schrijft dat haar symptomen begonnen na het uitbreken van een luchtweginfectie twee weken eerder.

Na onderzoek ontdekten artsen dat het livedo reticularis was, waarvan wordt aangenomen dat het wordt veroorzaakt door bloedvatkrampen en slechte circulatie in de buurt van het huidoppervlak.

Lees ook  Ken jij ze nog? Dit is hoe de Echte Gooische Meisjes er nu uitzien

Artsen Konika Sharma en Anush Patel van Bassett Medical Center in Cooperstown namen bloedmonsters van de patiënt en diagnosticeerden haar met cold agglutinin disease (CAD), een zeldzame auto-immuunziekte die mensen treft als hun huid wordt blootgesteld aan koude temperaturen.

Er wordt vermeld dat de huid van vrouw negatief reageerde op het koude weer, dat onlangs New York trof, waar de temperaturen zo laag waren als -9 °C.

Lees ook  Peuter sterft in ziekenhuis: 1 uur later komt verpleegster en geeft ze haar fout toe

“Een diagnose van CAD, een vorm van verworven auto-immuun hemolytische bloedarmoede, een aandoening die mogelijk is verergerd door de recente virale infectie van de patiënt met het koude weer in New York, waar de temperatuur op dat moment -9 ° C was,” valt te lezen in het rapport.

Velen zijn verbaasd over de uitslag van de vrouw en weinigen hebben ooit zoiets gezien! Gelukkig ging het snel beter met de vrouw en werd ze uit het ziekenhuis ontslagen. Heb je ooit zoiets gezien?

‘Mijn hond was goed opgevoed, en toch beet hij mijn dochter dood ‘

Vermist meisje (15) wordt na een jaar gevonden nadat moeder een p*rno video van haar vind op het internet