in

Vrouw bonkt op de deur en zegt dat verkr*chter vlakbij is. Wat de 14-jarige dan doet … verbluffend.

James Persyn III, een 14-jarige uit Michigan, was op een avond op zijn 11-jarige zusje en 2-jarige broertje aan het passen. Papa was even de deur uit om zijn verloofde enkele kilometers verderop op te halen. Plotseling hoorde James dat er in paniek op de deur gebonkt werd en hoorde een vrouw doodsbang schreeuwen.

“Haar stem klonk alsof ze zou sterven als ik de deur niet zou openen”, herinnert hij zich. Voorzichtig opende de jongen de deur en zag een vrouw met blauwe plekken in haar gezicht en tape rond haar lichaam. Verder had ze ook nog een gebroken arm die ze dicht tegen haar lichaam hield. Van zodra James de deur opende, rende ze naar binnen en zei: “We moeten ons verbergen! Er is iemand buiten die me kidnapte en nu probeert hij me te vermoorden!”

Lees ook  Deze 7 lichaamdelen moet je nooit laten tatoeëren, en hier is waarom

Snel denkend, deed James de deur op slot, knipte de lichten uit, verstopte de vrouw en de andere kinderen in de badkamer en greep een klein jagersmes. Hij vertelde de vrouw dan om de politie te bellen, terwijl hij mama en papa opbelde en hen vroeg om onmiddellijk naar huis te komen.

Algauw hoorde hij dat er roepend en tierend opnieuw op de deur geklopt werd. Het was Eric Ramsey, de 30-jarige crimineel die de jonge vrouw ontvoerd had en haar nu probeerde te vermoorden.

Wat hij dan hoorde, was echter nog meer angstaanjagend – complete stilte.

Omdat Ramsey niet binnen geraakte, goot hij benzine langs het huis en stak een lucifer aan. De kinderen en de jonge vrouw wachtten hulpeloos in de badkamer, hopend dat er tijdig hulp zou komen.

Lees ook  Monsterwesp met gigantische angel nestelt zich in Nederland - Kijk uit!

Gelukkig kwam de vader van James precies op tijd thuis. Hij kon het vuur doven terwijl ondertussen de politie ter plaatse kwam.

De vrouw werd naar het ziekenhuis overgebracht terwijl de familie thuis bleef. Enige tijd later werden ze door de politie opgebeld met de boodschap dat ze niet meer voor Ramsey hoefde te vrezen. Hij werd neergeschoten en gedood.

James wordt ondertussen als een held gevierd. Sheriff Leo Mioduszewski zei dat James het leven van de jonge vrouw redde: “Moest James haar niet binnengelaten hebben, bestaat er geen twijfel over dat Ramsey haar vermoord zou hebben”, zei hij.

Vind jij dat deze jongeman een held is?

Zo ziet Terror Jaap uit ‘De Gouden Kooi’ er nu uit. Herken jij hem nog?

Dit meisje heeft EXTREEM haargroei en had geen behoefte om zich te scheren..