in

Vrouw (29) liet haar lippen opvullen maar dat ging flink mis

Sommige vrouwen zijn onzeker over de dikte van hun lippen en laten daarom botox inspuiten. Zo ook Christina (29) uit Engeland.

Ze liet een kleine ingreep bij haar lippen doen, iets dat ze de afgelopen 2 jaar al 5 keer had gedaan. Alleen waren het dit keer niet de lipfillers waarbij het vreselijk misging, maar bij de verdovende crème die gebruikt werd voor de behandeling.

Lees ook  Chinese jongen gevonden op Utrecht CS, maar niemand weet wie hij is

Alsmaar groter
Haar lippen gingen door een allergische reactie heel erg opzwellen. “Mijn lippen werden groter en groter, pijnlijker en pijnlijker”, vertelt Christina. “Ik dacht dat ze zouden ontploffen.

De pijn was echt onwerkelijk. Ik kon niets meer inslikken. Ik had geprobeerd om pijnstillers te nemen om de zwelling te verlichten, maar niks hielp.”

Spoedeisende hulp
Uiteindelijk belandde ze in het ziekenhuis. Daar kreeg ze gelukkig een goede behandeling en een antibioticakuur waarna de zwelling weer afzakte.

Lees ook  Trein botst tegen vrachtwagen op overweg Roermond, bekijk de beelden

Voor nu wil ze vooral anderen waarschuwen voor de gevaren van lipfillers en de allergische reactie die bij de producten kan optreden.

“Mocht je een cosmetische ingreep willen laten doen, zorg dat je bij gekwalificeerde arts gaat die met de juiste producten werkt”, zegt ze achteraf.

Moeder vergokt meer dan €100.000 van fonds opgericht voor behandeling terminaal ziek zoontje.

Rian Donders intens verdrietig na groot verlies