in

Video: Zwaarlijvige man geeft tijdens danswedstrijd iedereen het nakijken.

John Lindo heeft een maatje meer. Boze tongen zullen beweren dat de grote passie van de Amerikaan spek is. Maar de statige man is het beste bewijs dat men niemand te snel mag veroordelen. Want waarvoor John echt leeft, is dansen! En blinkt hij uit als de besten.

In 1992 sloeg de danskoorts voor het eerst toe en hij zou het sindsdien niet meer loslaten. De west coast swing is de grote passie in het leven van de zwaarlijvige man. Met zijn aanstekelijke lach is hij niet alleen dansleraar, maar won ook nog eens talrijke danswedstrijden in deze dansstijl.

Lees ook  Leven Miljuschka Witzenhauzen eist z’n tol: ‘Ze is ingestort’

Deze opname bewijst waarom. Want dit optreden blaast werkelijk iedereen omver!

Geen wonder dat John en zijn danspartner ook met dit optreden de eerste plaats weg kaapten. Ook al houdt men niet van dansen, blijft het indrukwekkend om te zien hoe deze man met zijn grote lijf op de muziek beweegt.

Lees ook  Wat doktoren voor ons verborgen houden: Vier redenen waarom je altijd onder de douche moet plassen!

En bovenal toont John met elke vezel van zijn lichaam hoeveel hij van dansen houdt. Zo’n uitstraling kan men met geen geld van de wereld kopen!

Grap van de dag: Bruidegom probeert het slipje van zijn vrouw aan te trekken.

Oudste mama ter wereld kreeg in 2008 tweelingen. Dit jaar hadden ze 10 jaar moeten worden, maar er gebeurde iets vreselijks.