in

VIDEO: ouders tonen beelden van gestikte baby.. Iedereen moet dit even zien zodat dit niet meer gebeurt!

Het is de nachtmerrie van iedere ouder: je baby zien overlijden. Deze ouders maakten het mee: hun zoontje Leyton stikte in een stukje plastic en kwam te overlijden. De beelden van het overlijden lieten ze uitzenden..

Deze ouders, Adam en Serena, hebben een Amerikaanse zender toegelaten in het ziekenhuis om hun negen maanden-oude baby Leyton te filmen terwijl deze overleed aan de gevolgen van verstikking.

De baby is namelijk gestikt in een stukje plastic, waarna hij stopte met ademen en zijn hart stopte. De ouders belden 112 en probeerden hun zoontje te reanimeren terwijl ze wachtten op de ambulance. In het ziekenhuis aangekomen werd de baby kunstmatig in coma gehouden terwijl ze zijn kleine hartje weer aan de praat kregen.

Lees ook  Gerry McCann brengt update 11 jaar na verdwijning van dochter Madeleine

Toen ze hem een aantal dagen later wakker probeerden te maken lukte dat niet; Leyton reageerde niet. Testen werden uitgevoerd waaruit bleek dat er onregelmatigheden waren. Drie dagen later overleed Leyton. Waarom hebben de ouders in vredesnaam deze helse periode laten filmen? Omdat ze andere ouders wilden waarschuwen voor verstikkingsgevaar. Serena:

Lees ook  Tragisch: vader (34) sterft na zware niesaanval

“Iedere ouder denkt dat hij of zij alles in zijn macht heeft gedaan om de baby te beschermen. Maar er ligt altijd gevaar op de loer.” Serena wil dan ook graag dat alle ouders zich bewust worden van het verstikkingsgevaar dat altijd aanwezig is: “Al wordt er maar één leven gered door deze beelden, dan is het leven van Leyton al niet voor niets geweest.”

Waarschuwing: de volgende beelden kunnen als schokkend worden beschouwd

Met DEZE handige tip voorkom je dat je kind hoofdluis krijgt! Het is echt heel erg simpel!

Met dit simpele middeltje ben je binnen 2 weken van je wratten af! Geen pijnlijke behandelingen meer!