in

Verweesde aap die zijn moeder verloor aan wilde honden heeft nu een teddybeer als mama.

Apen zijn best schattig. En babyaapjes zijn dat nog meer. Deze erg jonge langoeraap was alleen en gewond nadat zijn moeder werd aangevallen en gedood door een roedel straathonden. De een week oude aap moest voor zijn leven vechten en herstelt nu nadat hij door Wildlife Friends Foundation Thailand (WFFT) gered werd. Hij werd gevonden in de Chumphon provincie in het zuiden van Thailand. Nadat hij een snel een beetje speciale babymelk toegediend kreeg, werd hij overgebracht naar het Wildlife Hospital.

Lees ook  “Mama, hij staat nu achter je” DIT zijn de engste dingen die kinderen ooit tegen hun ouders zeiden…Brrrr!

Om hem te helpen herstellen, kreeg het aapje ook een teddybeer als surrogaatmoeder. De pasgeboren aap leek erg blij met zijn teddybeer. Op de foto’s zien we hoe hij “mama” innig omhelst.

De langoeren staan op het randje van de bedreiging met uitsterving. De grootste bedreigingen zijn de jacht, de handel in huisdieren en het verlies aan habitat.

Lees ook  Koppel dat al 49 jaar getrouwd is krijgt makeover. Bij de onthulling van het resultaat herkennen ze elkaar niet meer.

“Aanvallen op wilde dieren door straathonden en katten zijn erg gebruikelijk hier in Thailand. Ze doden of verwonden vaak inheemse dieren. Op lange termijn kan dat een verwoestend gevolg hebben voor de wilde dieren van Thailand. De straathondenpopulatie alleen al wordt geschat op 1 miljoen exemplaren”, zei een woordvoerder van WFFT.

Vader gearresteerd nadat hij gefilmd werd hoe hij pasgeboren baby in vuilnisbak dumpte.

Ed Sheeran stapt uit de muziekwereld van zodra hij getrouwd is en een baby heeft.