in

Vermist meisje (15) wordt na een jaar gevonden nadat moeder een p*rno video van haar vind op het internet

Christopher Johnson is gearresteerd nadat hij een 15-jarig meisje s*ksueel had m*sbruikt en video’s van het m*sbruik online had geplaatst. Het meisje is herenigd met haar moeder nadat de moeder video’s zag van het misbruik op P*rnhub.

Het naamloze meisje, dat beweerde dat Johnson haar abortus liet plegen, wordt nu herenigd met haar moeder nadat de video’s maanden geleden op Periscope, P*rnhub, Modelhub, Snapchat en andere websites waren geplaatst.

Lees ook  Knot: Nederland moet lonen verhogen voor sterkere euro

Rechercheur Adam Granit zei: ‘(het meisje) is volledig na*kt of t*pless in alle video’s en voert 0rale s*ks en geslachtsgemeenschap uit in ten minste twee van de video’s.’ In de video’s was het meisje met een kale man die door de politie werd herkend als iemand waarmee het meisje in februari werd gezien toen een winkelbediende haar opmerkte en de autoriteiten belde.

Bewakingsvideo’s toonden het meisje dat haar gezicht probeerde te beschermen zodat de bediende haar niet kon zien. Het meisje en de man stapten in een Dodge Challenger met een andere man en reden weg. Onderzoekers koppelden de auto uiteindelijk aan de 30-jarige Christopher Johnson en voerden surveillance uit in het appartement van de man in Davie, Florida. Op dinsdag arresteerden ze hem.

Lees ook  Dode baby gevonden in woning Haaksbergen - Ouders opgepakt!

Het meisje vertelde rechercheurs dat veel van de p*rnovideo’s in het appartement van Johnson waren gemaakt, volgens een politierapport.

Vrouw gaat naar dokter na zich een week duizelig te voelen – ontdekt vreemde, netachtige uitslag

‘Gigantische’ wenkbrauwen Roxeanne vallen niet in de smaak