in

Verdrietig nieuws voor Sylvana Simons

Terwijl haar droom uitkwam om met haar eigen partij Bij1 mee te doen in de Amsterdamse politiek, spatte een andere droom van Sylvana Simons ‘Uit1’. Haar relatie met Bert blijkt namelijk te zijn gestrand, vertelt de omstreden politica tegen Story.

Vanwege vreselijke bedreigingen prees Sylvana zich gelukkig met het feit dat ze de macho militair Bert aan haar zijde had! ‘Ik kan altijd bij hem terecht. Hij verliest nooit zijn geduld en is er echt altijd voor me. Ik was het altijd al, maar juist in deze situatie voel ik me echt gezegend met een man als hij naast me.’ Mooie woorden van Sylvana, die wanneer ze deze terugleest in Story, ongetwijfeld zal worden overvallen door verdriet. Want wéér heeft de voormalige tv-presentatrice het liefdesdeksel op de neus gekregen!

Lees ook  Vader Meghan haalt opnieuw uit: “Ik heb het gehad met Meghan en de koninklijke familie”

Het sprookje tussen Sylvana en haar vier jaar jongere lover Bert is voorbij! ‘Ja, daar ga ik niet geheimzinnig over doen,’ bevestigt Sylvana aan Story. ‘Bert en ik zijn inderdaad uit elkaar. Als een relatie overgaat, is dat natuurlijk niet leuk. Maar in ons geval lag er gelukkig niets naars aan ten grondslag. Het was een gezamenlijk besluit en we zijn weliswaar uit elkaar, maar we zijn nog wel vrienden. Ik zie Bert nog geregeld. Ja, op dit moment ben ik single. Ik vind het wel even prima zo.’

Lees ook  Monica Geuze wordt kaal!

“Ik heb mijn vriend gedumpt voor zijn vader, en binnenkort gaan we trouwen”

6-jarige jongen wordt vermist: wanneer ze hem vinden, zien ze wat er naast hem ligt