in

Verdrietig nieuws voor de moeder van Gerard Joling

‘Wellicht heeft iemand iets verdachts gezien’

Via Twitter liet Gerard Joling vandaag weten dat er bij zijn moeder is ingebroken. Hij vraagt aan al zijn fans zijn bericht te delen om zo mogelijke getuigen te vinden en achter de identiteit van de daders te komen.

Dit weekend is er ingebroken bij de moeder van Gerard Joling.

Emotioneel
Gerard Joling plaatste vandaag midden in de nacht een emotioneel bericht op Twitter waarin hij vertelt net te zijn gebeld door zijn verdrietige moeder: “Afgelopen weekend in de nacht van zaterdag op zondag (25 op 26 mei) is er ingebroken in mijn moeders huis in Schagen.” Alle sieraden van de oude vrouw zijn gestolen en ze was enorm geschrokken toen ze thuiskwam na twee concerten van de Toppers en de politie op haar stoep stond. De sieraden hebben voor haar veel emotionele waarde en Gerard wil dan ook graag de daders opsporen.

Lees ook  Man (60) verkr*cht jarenlang dochter: “Overal waar hij kon, sloeg hij toe”

Getuigen
Hij vraagt dan ook iedereen om zijn bericht te delen: “Wellicht heeft iemand iets verdachts gezien rondom het huis van mijn moeder van zaterdag- op zondagnacht. Mocht dit zo zijn, zouden jullie mijn management dan willen mailen en hierover willen inlichten”.

Man surft op het internet – verstijft wanneer hij zichzelf ziet op lijst vermiste personen

Dokters gaven 500 kg “dodelijk zwaarlijvige” man nog 3 maanden te leven. Dan valt hij 220 kg af…