in

Vader verloofd zich met de ex-vriend van zijn dochter terwijl ze alle drie samen op vakantie zijn

Vader Barrie Drewitt-Barlow heeft een aanzoek gedaan en is nu verloofd met de ex-vriend van zijn dochter, Scott Hutchinson, terwijl ze alle drie op vakantie waren in Kroatië.

Barrie en zijn man Tony Drewitt-Barlow haalden de krantenkoppen in 1999 nadat ze de eerste homomannen in het VK waren die een tweeling kregen die door draagmoederschap werd geboren.

Barry is inmiddels gescheiden van Tony (maar ze wonen nog steeds samen) en heeft nu een relatie met de ex van zijn dochter – en het paar krijgt een baby via een surrogaat.

Volgens The Sun vond het romantische voorstel plaats op het eiland Hvar, net voor de kust van Split.

Lees ook  Pas op: rugpijn én grieperigheid kunnen duiden op deze vervelende nierontsteking

Saffron, 20, en Scott, 25, daten een paar maanden voordat hij verliefd werd op Barrie, 50.

Barrie, die oorspronkelijk uit Manchester komt maar in Florida woont, plaatste een video van de opzet van het aanzoek, waarop een boot te zien was die versierd was met kaarsen en rozenblaadjes.

Ze hadden een fles champagne en een enorme diamanten zilveren ring en je kunt Barrie horen zeggen: ‘Wat is er hier vanavond gebeurd?

Barrie en Tony, 55, die naar verluidt £ 40 miljoen waard zijn en in een £ 6 miljoen herenhuis met 10 slaapkamers wonen, kregen drie kinderen nadat hun tweeling, Saffron en Aspen, werden geboren in 1999.

In oktober verwelkomen Barrie en Scott hun dochtertje, en Barrie onthult dat Tony de peetvader van de baby zal zijn.

Lees ook  “Mama, hij staat nu achter je” DIT zijn de engste dingen die kinderen ooit tegen hun ouders zeiden…Brrrr!

Tegen The Sun zei Barrie: “We zijn heel blij dat we weer papa worden. Tony is ook opgewonden, hoewel het onderstreept dat ons huwelijk na al die jaren echt voorbij is, dus het is erg bitterzoet.

‘Maar we blijven allemaal onder hetzelfde dak wonen. Tony is papa, ik ben papa en terwijl Scott op dit moment stiefvader is, wordt hij binnenkort papa nummer twee.

“We zijn blij, we willen onze kinderen co-ouderen en dat is het enige dat telt. Als mensen het niet snappen, is dat hun probleem, niet het onze.”

Miljuschka Witzenhausen schaamt zich nergens voor en laat haar achterwerk zien!

Moeder die dochter verloor na bevalling krijgt na 36 jaar te horen dat ze nog leeft