in

Vader Meghan haalt opnieuw uit: “Ik heb het gehad met Meghan en de koninklijke familie”

Thomas Markle, de vader van Meghan, heeft opnieuw tegen de pers gesproken over zijn dochter. Hij houdt zich niet in.

Hij is nog altijd kwaad op zijn dochter en de Britse koninklijke familie.

Kinderen en geld
De 74-jarige Thomas heeft zijn dochter al weken niet gesproken. “Het kwetst mij erg dat ze mij helemaal heeft buitengesloten”. Hij had een telefoonnummer van haar, maar dat werkt inmiddels niet meer. “Nadat ik een paar kritische woorden zei over de koninklijke familie ben ik afgesloten.”

Lees ook  Man schiet net op tijd te hulp, voordat deze slang een kitten dood zou wurgen

Hij denkt dat dat komt omdat hij in interviews heeft gesproken over de kinderwens van de twee. Dat hebben Meghan en Harry zelf toegegeven, dat ze graag kinderen willen, maar toen haar vader het aan verschillende media vertelde, werd hem dat niet in dank afgenomen.

“Ik heb het gehad met Meghan en de koninklijke familie. Ze willen dat ik mijn mond houd en dat ik wegga, maar ik laat mij niet het zwijgen opleggen.” Hij maakt zich zorgen over de uitbreiding van het tweetal. Hij denkt dat hij binnenkort opa wordt, maar dat hij geen contact mag hebben met zijn kleinkind. “Het is verdrietig dat Meghan en Harry ergens in het komende jaar een kind krijgen en dat ik dan opa word, maar als we geen contact hebben dan krijg ik mijn kleinkind niet te zien”, aldus de bedroefde Thomas. Het is hoogstwaarschijnlijk wel zo dat Thomas erg veel geld heeft gekregen voor dit interview.

Lees ook  ‘De helft van de coronapatiënten op de ic heeft verschijnselen van trombose’

´Roken wordt ook thuis verboden´

Bijzonder: André Hazes gaat duet zingen met zijn vader