in

Vader gearresteerd nadat hij gefilmd werd hoe hij pasgeboren baby in vuilnisbak dumpte.

Een harteloze vader die zijn pasgeboren dochtertje in een vuilnisbak dumpte, werd gearresteerd nadat hij betrapt werd op bewakingscamera’s. Als bij wonder viste een gepensioneerde de baby uit de vuilbak en redde haar leven. Het babymeisje werd amper twee uur voordien thuis geboren in de stad Xuanqei, China. De navelstreng hing nog aan haar lijfje.

Haar ouders besloten om haar te dumpen omdat ze paars begon uit te slaan en ze dachten dat ze “ongeneeslijk” was. De vader vertelde de politie dat zijn vriendin acht maanden zwanger was en plotseling buikkrampen kreeg. Daarop beviel ze gewoon in de woonkamer van hun baby.

Lees ook  Het begon als een zere keel, toen werd zijn voet zwart en nu loopt hij kans te sterven. De reden hiervoor is zo eng

In plaats van de baby naar het ziekenhuis te brengen, legde hij haar op een bed en ging dan voor zijn vriendin zorgen. Twee uur later keerde hij terug en zag dat het kind helemaal paars zag. Hij dacht dat ze zou sterven.

Vervolgens stak de man de baby in een papieren zak en gooide haar om de hoek van zijn huis in een vuilnisbak.

Lees ook  Man in groene string achtervolgt vrouwen

De politie werd gealarmeerd toen een bejaarde vrouw de baby redde en naar het ziekenhuis bracht. De baby werd onderzocht en in goede gezondheid bevonden. Haar gezicht was paars geworden omwille van de koude.

De baby werd overhandigd aan de kinderbescherming en naar een weeshuis gebracht. De bewakingsbeelden tonen zelfs hoe de vader gehaast wegwandelde. De moeder en de vader werden vorige week aangehouden.

Eigenaar dumpt zieke hond in vuilniszak – omdat ze haar auto niet vies wil maken

Verweesde aap die zijn moeder verloor aan wilde honden heeft nu een teddybeer als mama.