in

Vader die huilend zoontje doodsloeg opnieuw opgepakt voor zware mishandeling dochtertje

De vader heeft opnieuw een kind levensgevaarlijk verwond
Een man uit het Belgische Koekelberg sloeg tien jaar geleden zijn zes maanden oude zoontje dood. Nu gaat hij opnieuw de fout in door zijn drie maanden oude dochtertje levensgevaarlijk te verwonden.

De vader kon het gehuil van zijn dochtertje niet meer aan en smakte het meisje tegen de grond. De man raakte buiten zinnen door het huilen van de hongerige baby, zo meldt HLN.

Diverse schedelbreuken
De man heeft het jonge meisje zo erg verwond, dat het kind ernstige diverse schedelbreuken opliep. Volgens HLN vecht het meisje op dit moment voor haar leven in het ziekenhuis. Het drama vond plaats terwijl de moeder van het meisje even de deur uit was. De man schakelde zelf de hulpdiensten in toen het babytje niet meer bewoog.

Lees ook  Bah! Dit lichaamsdeel wordt áltijd vergeten bij het wassen!

Niet lang hierna kwam de moeder thuis, die haar dochtertje haastig naar het ziekenhuis bracht. De vader gaf zichzelf vlak na het incident aan bij de politie.

Celstraf
De man heeft al een ernstig delict op zijn naam staan. Tien jaar geleden sloeg de man namelijk zijn zes maanden oude zoontje dood, omdat zijn gehuil hem stoorde tijdens het gamen. Hiervoor kreeg de man destijds negen jaar cel.

Lees ook  Man redt straathond van de overstroming. 3 dagen later is hij geschokt door de ontdekking in z’n vacht.

Zijn straf bracht hij enkele jaren door in de gevangenis, de overige tijd kon hij thuis uitzitten met een enkelband. Nu zit de man opnieuw vast voor mishandeling van zijn drie maanden oude dochtertje. Hij wordt verdacht van poging tot moord, zeggen zijn advocaten.

Topdarter Raymond van Barneveld kampt al vier jaar met depressie

Koud weer op komst: volgende week waarschijnlijk krabben