in

Vader beschaamd nadat hij de moeilijke beslissing nam om de stekker uit zijn 3-jarige zoon te trekken.

Een driejarige jongen uit Grand Rapids, Michigan, lag aan de beademingsmachine als gevolg van een zwaar ongeluk waarbij zijn moeder, de 21-jarige Valery Arreola, en haar ongeboren kind om het leven kwamen. De machine werd uitgeschakeld.

De jongen had levensbedreigende verwondingen opgelopen, en zijn rouwende familie hoopte dat hij het zou halen. Guillermo Arreola was op 7 januari met zijn moeder en grote broer onderweg om een dagje te gaan sleeën.

Maar een tragisch ongeluk eiste het leven van mama en het leven van de ongeboren baby. Guillermo had een gebroken schedel en ernstige ruggenwervelletsels. De vader van de jongen, Maximiliano Velasco, zei dat de verwondingen van Guillermo van kop tot teen waren.

Lees ook  Nicolette Kluijver deelt fysieke én emotionele littekens

De dokters deelden mee dat de jongen zware hersenschade had opgelopen, en met zijn ruggenwervelletsel nooit meer zou kunnen lopen. Velasco nam uiteindelijk de hartverscheurende beslissing om de beademingsmachine uit te schakelen.

Met oneindig verdriet moest de familie laten weten dat de lieve jongen overleden was en zijn vijfjarige broertje Max achterliet. “Na een korte strijd om zijn verwondingen te overleven, verliet hij deze wereld en is nu bij Jezus in de hemel”, staat er op de GoFundMe pagina voor Guillermo te lezen.

Te midden van de rouw werd de familie online echter het voorwerp van hevige kritiek. De tante van Guillermo, Abigail Calixto, nam het op voor de vader.

Lees ook  Dit is de geheime schuilnaam van prinses Beatrix

“Het was geen beslissing die mijn broer alleen nam”, zei Calixto. “Het is een beslissing die hij nam in overleg met de dokters. Verschillende commentaren op de sociale media laten uitschijnen dat mijn broer een slechte vader is.” Maar ze zegt dat dit niet het ogenblik is om te veroordelen.

“We vragen gewoon om respect voor hem”, vervolgde Calixto. “Omdat ze niet weten wat ze zouden gedaan hebben moesten ze in zijn schoenen gestaan hebben.”

Hoewel niets dit verlies zal kunnen goedmaken, helpt het wel om deze familie een hart onder de riem te steken. Onze gedachten zijn bij de vader en de nabestaanden van deze lieve jongen.

Ed Sheeran stapt uit de muziekwereld van zodra hij getrouwd is en een baby heeft.

Koppel is hoge huurprijzen spuugzat. Dan bouwen ze een verhuiswagen om tot een geweldig huis!