in

Twee pitbulls worden in lege kelder gevonden, maar dat bleek niet het enige

Voor ons is het volkomen onbegrijpelijk dat sommige mensen onschuldige dieren mishandelen.

Het feit dat overal ter wereld ieder dag dieren te lijden hebben vanwege menselijke toedoen, is helaas een tragische realiteit.

Maar gelukkig zijn er ontelbare goedhartige dierenliefhebbers die hun leven hebben gewijd aan het stoppen van zinloos kwaad.

Een man deed een schokkende ontdekking toen hij een paar gehuurde huizen inspecteerde.

In een volkomen leeg huis trof hij twee honden aan die waren vastgeketend en aan hun lot waren overgelaten. De honden hadden geen eten noch water, bericht News5.

Het politiebureau van Newburgh Heights stuurde onmiddellijk een patrouille en de agenten waren ook geschokt om te zien in welke toestand de arme honden waren achtergelaten.

De twee pitbulls in de kelder waren bijna niet in staat om te bewegen omdat ze met hetzelfde touw waren vastgebonden. Het huis stonk verschrikkelijk en de dieren liepen letterlijk rond in hun eigen ontlasting.

Alle vier de honden werden naar de Cleveland Animal Protective League gereden, waar ze eindelijk alle liefde en aandacht kregen die ze verdienden.

Nadat ze door een dierenarts werden onderzocht, bleek dat een van de honden hartwormen had, maar dat de rest gezond was, op een beetje uitdroging na.

Na de reddingsoperatie werden de man in het huis en een andere man gearresteerd. De honden hebben gelukkig inmiddels nieuwe baasjes die goed voor ze zorgen!

We zijn zo blij dat ze op tijd zijn gevonden, anders had dit verhaal catastrofale gevolgen kunnen hebben!

Temptation’s Fabiola zorgt voor ophef dankzij deze pikante video in supermarkt

Heb jij een hoog IQ? Alleen mensen met een hoog IQ kunnen dit raadsel oplossen!