in

Vader steekt eigen kinderen dood

Een man genaamd Süleyman Güvercin heeft in Bielefeld in Duitsland zijn twee kinderen verm*ord en vervolgens geprobeerd zelfmo*rd te plegen. Naar verluidt kreeg hij een zenuwinzinking toen zijn vrouw wegliep van huis.

De 41-jarige vader met roots in Hatay, Turkije werkte als chefkok in Bielefeld, een stad op enkele uren afstand van Nederland. Hij trouwde met een 22-jarige vrouw van Poolse afkomst, met wie hij twee kinderen had.

Lees ook  Familie van vermoorde Daniël (9) werd afgeperst: “100.000 euro of je ziet Daniël niet meer levend terug”

Lokale media schrijven dat de vrouw zondagmiddag het huis verliet. Buren melden dat het stel de laatste tijd veel ruzie had en de psychische toestand van Güvercin achteruit ging.

Kort nadat de vrouw het huis verliet, stak Güvercin zijn 1-jarige zoon en 2-jarige dochter d*od. Om 13.15 uur belde hij de politie op met de mededeling dat hij zijn kinderen had omgebracht en op het punt stond zelfm*ord te plegen.

Lees ook  Corona rukt verder op: meer dan 600 nieuwe besmettingen

De toegesnelde politie trof de lichamen van de kinderen aan. De vader overleefde de zelfm*ordpoging en is naar het ziekenhuis gebracht, waar hij onder behandeling staat.

De Duitse politie heeft zeven politieagenten aangesteld in het onderzoek naar het drama.

Leider Britse bejaardenbende moet 10 jaar de cel in

Amsterdam UMC verstrekt verkeerd medicijn: één patiënt mogelijk daardoor overleden