in

Tuig sleept honden over parking. Nu weet de politie precies wie hij is.

Een onlangs vrijgegeven video bracht aan het licht wat een jongeman met twee honden aanrichtte. De eigenaar van de honden had hen buitengelaten in de East Baton Rouge Parish regio. Er was iets vreemd met hun verschijning toen ze terugkwamen. De honden werden met een touw aan elkaar gebonden. De eigenaar had geen idee wat er met hen gebeurd was. Wees gewaarschuwd, het onderstaande verhaal en beelden kunnen schokkend overkomen op sommige lezers.

Er vond niet alleen dierenmishandeling plaats, het werd ook nog eens intentioneel gefilmd. Eerst werden de twee honden samengebonden. Dan werd gefilmd hoe een jongeman de twee honden aan het touw optilde. Vervolgens begon de man de honden in het rond te zwaaien.

Lees ook  Vrouw gaat naar dokter na zich een week duizelig te voelen - ontdekt vreemde, netachtige uitslag

Op zeker ogenblik laat hij het touw los en vliegen de honden over de parking. Daarop vallen de honden genadeloos op de grond. Ze schreeuwden het uit in pijn en angst. De politie van East Baton Rouge deelde een update hun Facebookpagina.

Het leest:

“We zijn blij dat de politie en de dierenbescherming de plaats ontdekte waar het incident plaatsvond. De honden zijn gevonden en zijn bij hun eigenaars. De jongeman die de honden in het rond zwierde, is geïdentificeerd en de lokale politiechef wil gerechtigheid voor deze honden.”

Lees ook  Baby doodgeboren nadat man buik van vrouw opensnijdt om geslacht te achterhalen

Ik kan niet geloven dat iemand dit met onschuldige honden kan doen, zeker niet wanneer het op klaarlichte dag gefilmd wordt. Maar gelukkig zal gerechtigheid geschieden, terwijl de honden geen zware verwondingen opliepen.

Bekijk de schokkende beelden hieronder.

Disclaimer: Deze video bevat beelden die op sommige kijkers schokkend zouden kunnen overkomen.

Meisje wordt verkr*cht door 4 jongens. 2 jaar later doet haar moeder in de badkamer een verschrikkelijke ontdekking.

Geamputeerde met 1 been springt uit rolstoel en klimt in het wrak om de slachtoffers te bevrijden.